BAŞKANLAR AKÇATEPE`DE

BAŞKANLAR AKÇATEPE`DE

Hinterland yasasıyla Kocasinan ilçesine bağlanan Akçatepe mahallesi halkı yemekli bir organizasyon düzenledi. Mahallerdine gelen hizmetlerden çok memnun olduklarını ifade eden Akçatepeliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Kocasinan Beledi

Kocasinan ilçesine bağlı Akçatepe mahallesinin içme suyu ve kanalizasyon hizmetleri KASKİ tarafından, yol ve park hizmetleri de Kocasinan Belediyesince yapıldı. Ayrıca köyün merkeze bağlanarak mahalle olmasının ardından ulaşım Büyükşehir Belediyesince belediye otobüsleri ile sağlanmaya başladı. Bu hizmetlerden son derece memnun olan mahalle sakinleri mahalledeki okulun bahçesinde bir yemek vererek, teşekkür etmek için başkanları bu yemeğe davet etti.

       Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Akçatepe`de mahalle halkı tarafından büyük ilgiyle karşılandı. Başkan Özhaseki özellikle çocuklarla yakından ilgilendi ve kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyen öğrencilerle sohbet etti.

                Yemek sonrası kısa bir konuşma yapan Akçatepe Mahallesi Muhtarı Nazım Zarar yapılan hizmetlerden ötürü başkanlara teşekkür etti
                Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da yaptığı konuşmada mümkün olduğunca ihtiyaçları gidermek ve mahallenin noksanlıklarını sona erdirmek için gayret ettiklerini belirtti.

                 Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptığı konuşmasında Akçatepe mahallesine yapılan yatıramlar nedeniyle mevcut arazilerin değer kazandığını ve bölge halkının arazilerinin ilerde dahada değerleneceğini bu nedenle arazilerinin değerini bilmesi gerektiğini söyledi.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti