BAŞKANLAR KAYGRUPTA

BAŞKANLAR KAYGRUPTA

BAŞKANLAR 2012 HEDEFİNİ KAYTV’YE AÇIKLADI Kocasinan Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kaytv’yi ziyaret ederek, Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ergüneş ve Genel yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ile görüştüler. Kay

Televizyonumuzu ziyaret eden Kocasinan Belediye Başkanı ve Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ilk olarak, Kaytv stüdyolarını gezerek, Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Ergüneş ve Genel yayın Yönetmeni Veli Altınkaya’dan bilgi aldılarDaha sonra haber merkezimizin sorularını yanıtlayan Başkan Büyükkılıç, yeni yapılan mekanın Kaytv’ye yakışır bir konuma geldiğini dile getirerek, Kaytv’yi hem uydu’da hemde kabloluda görmek istediklerini söyledi

Melikgazi Belediyesi’nin 2012 yılındaki önceliği hakkında da bilgiler veren Başkan Büyükkılıç, 2012’ye 172 milyon TL’lik bütçe ile girdiklerini belirterek, hazırlanan bütçenin ardından yapılacak işlerin ihalelerini de yapmaya başlayacaklarını söyledi.

 

Çalışmalarına 2012 yılında da durmadan devam edeceklerini dile getiren Başkan Büyükkılıç, “ Melikgazi bölgesinde bulunan tüm mahallelerimizde ayrı ayrı projeler yapacağız. Mahalleleri biraz daha güzelleştirmek için ellimizden geleni yapıyoruz. Belediye hizmetlerinde bize güvenen Kayserili hemşerilerimize minnet duyuyoruz. Emeği geçen ekip arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız ise Kaytv’nin yeni mekanının hayırlı olmasını temenni ederek, Kaytv’nin Kayseri’de önemli bir haber yükü taşıdığını söyledi.

Kayseri’ye havadan, denizden, demirden yada karadan girmek isteyenlerin Kocasinan Bölgesinden geçeceklerini dile getirerek, Kayseri’de bütün yolların Kocasinan Bölgesinden çıktığını vurguladı.

 

2012 yılında Kocasinan Belediyesinin çok önemli yatırımlarla gündeme geleceğini dile getiren Yıldız, “Kayseri’yi ve Kocasinan Bölgesini biraz daha hareketlendirecek olan Mobilya Kent’in temeli atılacak. Yeni adliye binası taşınacak. Bin 500 yataklı hastane yine bölgemizde yapılacak. Nuh Naci Yazgan Üniversitesi yine bölgemizde eğitime başladı. Yani bütün bu çalışmaları bir araya getirdiğimizde, Kocasinan’ın rezerv alanı oldukça büyük. Kocasinan Belediyesi 80 mahallesine hizmet etmeye sürekli devam edecek. Öte yandan Kocasinan bölgesine yine büyük bir proje yapılacak Büyükşehir Belediyesi tarafından. Anadolu Harikalar Diyarı hem Kayseri’nin gelişmesine hemde bölgemizin cazibe alanı olmasına neden olacak. bu eğlence merkezi sayesinde çevre illerden de vatandaşlar Kayseri’ye akın edecektir” dedi.

 

 

 



Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor

Çocuk Başkan, Çanakkale gezisi talimatı verdi

Başkan Yalçın'a 23 Nisan ziyareti

Kayserililer, Gök Gözlem Evi ile uzayın derinliklerine yolculuk yaptı

Kayseri Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği yoğun ilgi görüyor

Kayseri OSB’de Teknik Kampüsün Temelleri 2025’te Atılacak

Yeşil projesi ile hava kirliliğinin azaltılması için önemli bir adım atıldı

23 Nisan mesajında çocuklara özel projeleri sıraladı

Drift atan sürücüye 38 bin TL ceza

Her ay 225 çölyaklıya gıda paketi

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti