BAŞKANLARDAN SPOR YORUMU!

BAŞKANLARDAN SPOR YORUMU!

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki konuk olduğu Gündem Programı’nda çok önemli açıklamalarda bulundu.

Başkan Özhaseki, Kayserispor, Erciyesspor ve Kaski ile konuları değerlendirdi. Büyükşehir Belediye başkanı Mehmet Özhaseki’nin yanı sıra spora desteği ve ilgisi ile Kayserililerin sevgisini kazanan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da, Kayserispor üzerinden eleştiri yapıp prim yapmaya çalışanlara veryansın etti.

 

Veli Altınkaya ve Yusuf Yerli’nin hazırlayıp sunmuş olduğu ‘Gündem Programı’nın bu haftaki konuğu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki oldu. Başkan Özhaseki ilimizin spor alanında çok yol aldığını ve ilerleyişinin de süreceğini söyledi. Gelişmiş ve daha da gelişmeye devam edecek olan Kayseri’nin spor alanında Avrupa standartlarını yakalamış bir şehir olması için çalışmaların devam edeceğini vurgulayan Başkan Özhaseki, Kayserispor, Erciyesspor ve Kaski hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Başkan Özhaseki’nin yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da, Kayserispor üzerinden eleştiri yaparak prim elde etmeye çalışanlara veryansın etti.

 

BAŞKAN ÖZHASEKİ KAYSERİSPOR, ERCİYESSPOR VE KASKİSPOR HAKKINDA AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

KayTv’de Salı akşamları ekranlara gelen Gündem Programı’nda sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kayserispor ve Erciyesspor hakkında yapılanları değerlendirdi. Özhaseki ”Kayserispor’un şimdiki durumunun geçen sezona göre bulunduğu sıralama itibari ile biraz başarısız gözükebilir. Ama birkaç senedir Recep Mamur, yönetim kurulu ve Süleyman Hurma’nın idaresinde önemli işlere imza atıyorlar. Şota’yı ben başarılı buluyorum. Bu bütçe ile yapılabileceğin en iyisini yapıyorlar. Şahsen bu takım; Cangele sakatlanmasıydı, son maçlarda Amrabat biraz fire vermeseydi, birkaç sakatlık yaşanmasaydı buralarda olmazdı daha yükseklerde olurdu. Bu takım böyle devam ederse gelecek sene çok daha iyi yerlerde olur sadece ellerinden geldiğince gençleri tutsunlar yeter” dedi.

 

Başkan Özhaseki ayrıca Erciyesspor’la ilgili olarakta “Erciyesspor da ilk başlarda bu kadar yol kat edileceği beklenmemekteydi. Ziya Başkan’ın çabalarıyla takım ligin ilk yarısında çok iyi bir yere geldi. Ziya Eren’in emeği takımın bu yerlere çıkmasındaki temel nedendir. Erciyesspor’u da Süper Lig’deki temsilcilerden birisi haline getirebilirsek o zaman ilimizdeki spor faaliyetleri tavan yapacaktır” dedi. 

 

BAŞKAN YILDIZ ”KAYSERİSPOR’UN HER ZAMAN ARKASINDAYIZ”

 

Öte yandan Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi temsilcimiz Kaskispor’un başarısına da değinen Başkan Özhaseki ”Takım çok başarılı. Yurt dışında birçok takımı elediler. İlk 16 içerisine girdiler. Yakında İsrail’e gidecekler. Müthiş bir başarı bu. Onlarında kendine has 3 ila 5 bin kişilik seyirci portföyü var. Onları yok kabul edemezsiniz. Bunlar şehrin sosyal aktiviteleri şehrin imajı bundan da ben kendimi sorumlu hissediyorum” dedi.

 

Diğer yandan Kayserispor'un üzerinden eleştiri yapanların prim yapmaya çalıştığını belirten Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız da, “Bazı işlerin çok kolay yapılmadığını herkes bilir. Süleymaniye gök kubbesini örnek alalım. Bu kubbenin yapılması çok kolay değil. Yıkılması da imkânsız diyebiliriz. İşte Kayserispor’da öyle. Birileri çıkıp Kayserispor’u yıkmaya çalışıyor. Biz buna izin vermeyiz. Gelinen nokta ortada. Bu takım Avrupa Kupaları’na katıldı. Türkiye Kupası’nı kazandı. Taktir edilecek icraatlar yapıldı. Halen güzel işler yapılıyor. Bizim yapmamız gereken ise bu takımı yönetenlere teşekkür etmeli. Herkes Kayserispor yönetimini takdir etmeli. Herkes kendine çeki düzen verecek. Biz dün olduğu gibi bugün de Kayserispor ve yönetiminin arkasındayız" diye konuştu. (Spor Servisi)

 



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam