BAŞKAN PALANCIOĞLU'NDAN

BAŞKAN  PALANCIOĞLU

BAŞKAN ÇELİK'E HAYIRLI OLSUN” ZİYARETİ

HABER İZLE

Talas Belediye Başkanı Palancıoğlu geçtiğimiz Pazar günü gerçekleştirilen  seçimle  Büyükşehir  Belediye Başkanı  olan  Kocasinan eski Belediye  Başkanı  Mustafa Çelik`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu… Ziyarette  konuşan  Başkan Çelik  Talas`a desteğimiz sürecek” değerlendirmesinde   bulundu….

Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik`e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Talas`a desteklerinin bundan önce olduğu gibi devam edeceğini belirten Başkan Çelik, Talas`ı daha yaşanabilir hale getirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirtti.

AK Parti Talas İlçe Başkanı Ragıp Dost ve beraberindekilerle birlikte yaptığı ziyarette konuşan Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas için hazırladıkları projelere daha önce de olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyesi`nin destek vereceğine inandığını ifade ederek, "İnşallah Haseki başkanımla başladığımız projeleri Sayın Mustafa Çelik Başkanımızla takip edeceğiz. Aynı desteği, özveriyi göreceğiz inşallah. Büyükşehir Belediyemizin de desteğiyle Talas`a farklı bir hava getirmek istiyoruz. Vaat ettiğimiz projeler var, o projelerin hayata geçmesini Büyükşehirle el ele takip edeceğiz. 2019`un Mart ayına kadar geceli gündüzlü çalışacağız. Allah birliğimizi beraberliğimizi bozmasın" değerlendirmesinde  bulundu….

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de daha önce başlatılan tüm projelerin arkasında olacaklarını belirterek, "Bu projeleri tamamlamak üzere çalışacağız. Talas`ın sorunlarına iyi biliyoruz. Talas`ı daha yaşanabilir hale getirmek için işin bir ucundan siz, bir ucundan biz tutacağız. Talas`a desteğimiz şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonra da devam edecek. Yürüyen projeler zaten devam edecek, onun üstüne getireceğiniz projelerin de destekçisi olacağız" diye konuştu.



Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”