BAŞKANVEKİLİ ÖZDOĞAN

BAŞKANVEKİLİ ÖZDOĞAN

HALKIN İÇİNDE

Hacılar Belediye Başkanvekili Bilal Özdoğan, ilçe halkının refahı için çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Halkın içinde, onların sorunlarını birinci elden dinlemek ve anında çözüm bulmak için ziyaretler yaptıklarını dile getiren Başkanvekili Özdoğan, genelde asfalt ve kentsel dönüşüm konularında sorularla karşılaştıklarını söyledi.

Hacılar´da vatandaşların beklentilerini karşılayabilmek için mesai saati gözetmeyen Başkanvekili Bilal Özdoğan, ilçe halkının mutluluğu için gecesini gündüzüne katarak çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Halkın içinde yer alarak ziyaretler gerçekleştiren Başkanvekili Bilal Özdoğan, vatandaşın sorunlarını dinlediklerini ve kendilerinin çözümleyecekleri sorunlar için anında devreye girdiklerini, diğer kurumlar konusunda vatandaş adına girişimde bulunduklarını söyledi. Başkanvekili Özdoğan ayrıca ziyaretlerin ilçe genelinde her yerde gerçekleştirileceğinin de altını çizdi.

İlçe merkezinde genelde yollardaki asfaltlama çalışmalarından memnun olan vatandaşların ayrıca bağ yollarında da aynı çalışmanın yapılmasını istediklerini belirten Başkanvekili Özdoğan, ?Kış aylarında doğalgazın evlerine kadar gelmesine sevinen vatandaşlarımız, bağ evlerinde konaklama yaptıklarını belirterek asfalt konusunda bizden yardım talebinde bulunuyorlar? dedi.

Vatandaşların sorunlarını tek tek dinleyen Başkanvekili Özdoğan, ilçede alt yapı konusunda yaz döneminde yapılan çalışmaların yoğun geçtiğini belirterek, ?Belediye olarak halkımızın refahı ilk önceliğimizdir. Bu konuda isteklerin yerine hızlı bir şekilde getirilmesi için ekiplerimiz seferber oluyorlar. Yaz döneminde yapılan alt yapı çalışmaları nedeniyle bazı mahalle aralarında asfalt çalışması yapamamıştık. Ekiplerimiz doğalgaz ve KASKİ´nin çalışmalarının bitimiyle ellerini çabuk tuttular ve asfaltlamayı tamamladılar. Yeni dönemde bağ yolları dediğimiz bölümlerde de asfalt isteği var. Bunları da değerlendirip vatandaşımızın ulaşımında sorun yaşanmaması için çabalayacağız. Sadece asfalt değil aynı zamanda ilçedekiler kadar ilçe dışında yer alan hemşerilerimizin de kentsel dönüşüm konusunda talepleri var.  Mevcutta 200 konut yapmıştık. Bunun devamı yeni dönemde gelecek. Hacılar´da çok modern yapılaşmalar yakın tarihte her yerde yükselecek. İlçe halkımız için en iyisi mutlaka yapılacaktır? dedi.          


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Gazete Talas yine dopdolu

Eyvan Sohbetleri'nin konusu 'Kayseri'de Ramazan gelenekleri' oldu

Büyükkılıç Yahyalı'dan seslendi: "Yerli ve milli görüşün gerçek hizmetkarı, gerçek evlatlarıyız"

Başkan Çolakbayrakdar: "Kayserililerin keyif alacağı bir Kocasinan inşa ediyoruz"

Kayseri Adliyesi seçimler için hazırlandı

Başkan Yalçın: "İhracattaki artış büyümeye pozitif katkı sağlayacaktır"

Başkan Büyükkılıç vatandaşla buluştu, kale surlarından Kayseri’ye mesaj verdi

Kayseri’nin pastırma ve sucuk kültürü bu müzede yaşayacak

Hacılar’da TOKİ çalışmaları başladı

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı