BAYBURT-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASI

BAYBURT-KAYSERİSPOR MAÇI SONRASI

PTT 1. Ligi’nin başarılı ekibi Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası kapsamanda oynadığı Bayburtspor, karşılaşmasından 3-0 mağlup ayrıldı. Karşılaşma sonrası her iki takım Teknik Direktörleri de açıklamalarda bulundu.

PTT 1. Ligi’nin başarılı ekibi Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmaları kapsamında Bayburtspor’un sahasına konuk oldu. Ev sahibi takım Bayburtspor’un karşılaşmanın 2. yarısında bulduğu 3 golle karşılaşma 3-0 Bayburtspor üstünlüğü ile sonlanırken, sarı-kırmızılı takımda formda olmayan oyuncular oyundan çıkardıkları sonuçla Teknik heyeti ve taraftarlarını üzdü.

GÜNEŞ, ‘HADDİMİZİ BİLEREK OYNADIK’

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Bayburt Grup Özel İdare Teknik Direktörü Bahattin Güneş, Kayserispor karşısında oyun disiplinini iyi sağladıklarını ve bunun sonucunda da galip geldiklerini söyledi. Güneş, genç oyuncularına forma şansı verdiklerini ancak oyun anlayışında bir farklılık olmadığını belirterek, "Oyun disiplinini iyi sağladık, haddimizi bilerek oynadık ve galip geldik. Oyuncularımı kutluyorum" dedi.

SEÇME, ‘GİTMESİ GEREKEN OYUNCULARI GÖRDÜK’

Kayserispor Teknik Sorumlusu Ertuğrul Seçme ise oynadıkları oyuna göre sonucun normal olduğunu söyledi. Kendilerinden forma isteyen oyunculara forma şansı verdiklerini ifade eden Seçme, "Ama onlar bu şansı değerlendiremediler. Gitmek isteyen oyuncular sahada kendini gösterdi. Biz de devre arasında gerekenleri yapacağız" diye konuştu.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak