Bayram Dönüşü Kan Aktı

Bayram Dönüşü Kan Aktı

Üç Aracın Birbirine Girdiği Kazada Bir Kişi Can Verdi ...

Himmetdede yakınlarında gerçekleşen ve üç aracın karıştığı trafik kazasında bir kişi can verdi? Araçlardan birinin köprüden tren yoluna düştüğü kaza sonrası polis ve jandarma ekipleri güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı.
Kayseri-Ankara karayolu 6. kilometresi Himmetdede mevkiinde gerçekleşen ve üç aracın birbirine girdiği kazada A. Y. idaresindeki 38 ST 695, S. G. idaresindeki 19 EY 303 ve M. E. idaresindeki 38 SN 794 plakalı otomobiller çarpıştı.
Çarpışmanın etkisiyle 19 EY 303 plakalı otomobil köprüden tren yoluna düştü. Kazanın ardından olay yerine gelen sağlık ekipleri sürücü S.G.´nin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Polis ve jandarma ekipleri, kaza yerinde güvenlik önlemi alarak inceleme yaptı. Kaza ile ilgili başlatılan soruşturma ise henüz sonuçlandırılamadı?
Öte yandan Hacılar ve Tomarza ilçelerinde yaşanan kazlarda da 14 kişi yaralandı? İlk kaza ilçeye bağlı Erenler caddesi üzerinde meydana geldi. Kazada 60 yaşındaki R.G.´nin sürücüsü olduğu 38 JA 624 plakalı otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu şarampole düştü. Kazanın ardından bölgeye polis, sağlık ve itfaiye sevk edildi. Polis ekipleri yol üzerinde güvenlik önlemi alırken, otomobilde bulunan 6 kişi, sağlık ekipleri tarafından kentteki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Şarampole düşen otomobil, yapılan incelemelerin ardından çekici ile bulunduğu yerden çıkarıldı. Kaza ile ilgili soruşturma başlatılırken Tomarza-Kayseri karayolunun Kızılören yol ayrımında meydana gelen trafik kazasında, sürücülerin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Ahmet A.nın kullandığı 06 GE 784 plakalı otomobil ile Mustafa Ö.kullandığı 38 BV 867 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Kazada araç sürücüleri ile 6 yolcu yaralandı. Yaralılar ambulanslarla hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.



İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi

Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü