BAYRAM HİZMETLERİNİ MASAYA YATIRDI

BAYRAM  HİZMETLERİNİ MASAYA  YATIRDI

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ramazan Bayramı sonrası belediyenin üst düzey yöneticileri ile bir toplantı yaptı. Toplantıda Ramazan ayı ve bayramda yapılan hizmetler değerlendirildi ve yapılacak yatırımlar gözden geçirildi.

Ramazan Bayramı`nın hemen ardından Büyükşehir Belediyesi`nde Hizmet Zirvesi yapıldı. Başkan Mehmet Özhaseki, genel sekreter, genel sekreter yardımcıları ve daire başkanlarıyla bir toplantı yaparak belediye hizmetlerini değerlendirdi. Toplantıda ramazan ayı ve bayramda belediye hizmetlerine ilişkin herhangi bir aksaklık olmadığına dikkat çekilerek , Büyükşehir Belediyesi`nin yaptığı ve yapacağı yatırımlar ele alındı.

 

 Büyükşehir Belediyesi`nin büyük yatırımlarından biri olan Harikalar Diyarı`nın henüz resmi açılışı yapılmamış olmasına rağmen görmüş olduğu ilgi toplantıda değerlendirilerek bu konuda yapılması gereken çalışmalara ilişkin katılımcıların  fikirler alındı.

Raylı Sistemin Beyazşehir-İldem ve Erciyes Üniversitesi-Talas hatlarında gelinen nokta da toplantıda ele alınan konular arasındaydı. Başkan Özhaseki Raylı Sistem çalışmalarındaki son duruma ilişkin bilgi aldı. Toplantıda, Erciyes projesi, Kayseri Mahallesi, Büyükşehir Belediyesi yanına yapılacak olan park, Mimarsinan ve Kurşunlu parklarında yapılacak olan yeni düzenlemeler  ve diğer yatırımlar da değerlendirildi.

 Ayrıca Cumhuriyet Meydanı`na bakan caddelerdeki binalarda yapılan cephe düzenlemelerinde gelinen aşama ve ikinci etap cephe düzenlemelerinin nerelerde yapılacağı da Hizmet Zirvesinde ele alındı.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor