BAYRAM BEKTAŞ'IN HEDEFİ KAYSERİSPOR'U LİGDE KALICI HALE GETİRMEK

BAYRAM BEKTAŞ

Bektaş: "Ben buraya düşmeye gelmedim. Ligde kalıcı olan ve damga vuran bir Kayserispor için geldim. Kayserispor da düşecek bir camia değil"

Hes Kablo Kayserispor'un yeni teknik direktörü Bayram Bektaş, Hes Kablo Kayserispor'u ligde kalıcı hale getirmek için göreve geldiğini söyledi.

Bektaş, AA muhabirine, zorlu bir sezonu geride bırakan takıma geldiğini ancak kendisinin hep kurumsal, projeleri olan bir kulüple çalışmak istediğini belirtti.

Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı ile yaptıkları ilk görüşmede başkanın kendisine kulübün hedeflerinden ve projelerinden bahsettiğini aktaran Bektaş, "Ben de ikna oldum ve 3 yıllık sözleşme imzaladım. Bu 3 yıl içerisinde yönetimle hem sağlıklı bir yapılanma hem de iskelet kadroda ileriye dönük revizyona gidiyoruz." dedi.

"ALTYAPI İLE İLGİLİ PROJELERİMİZ VAR"

Kayserispor'un altyapı konusunda daha donanımlı olması gerektiğini düşündüğünü dile getiren Bekaş, bu konuyla ilgili de yönetimle görüştüklerini ve alt yapıyla ilgili projelerinin bulunduğu anlattı.

Bektaş, Berna Gözbaşı'nın alt yapı konusuna çok önem verdiğini belirterek, "Bir pilot takım alma durumu da söz konusu. Şimdi bu hedefler konusunda çalışmaya başladık. En iyi noktaya gelmek için elimizden geleni yapacağız." ifadelerini kullandı.

"BU SEZONKİ İLK HEDEFİMİZ LİGİ İLK 10'DA BİTİRMEK"

Kayserispor'un hedeflerinden de bahseden Bektaş, şöyle konuştu:

"Kurumsal, ligde kalıcı olma potansiyeli yüksek ve hedefe oynayabilecek bir takıma geldim. Bu sezon ilk hedefimiz ligi ilk 10'da bitirmek. Buna göre hazırlanıyoruz. Transfer çalışmalarımız devam ediyor. Sportif direktörümüz Bülent Bölükbaşı çok yoğun bir mesai harcıyor. Biz de en iyi tercihi yapmak için gece gündüz çalışıyoruz. Ben buraya düşmeye gelmedim. Ligde kalıcı olan ve damga vuran bir Kayserispor için geldim. Kayserispor da düşecek bir camia değil. Bazen çok transfer yapan, büyük bütçeler ayıran takımlar bile alt sıralarda kalabiliyor ancak biz bu durumdan uzak kalmak istiyoruz."

Bektaş, Kayserispor'dan giden oyuncular olduğunu ve bu futbolcuların yerinin dolacağının altını çizerek, Bernard Mensah ve Artem Kravets'in gidişin yönetimin kararı olduğunu söyledi.

"5 YA DA 6 MEVKİ İÇİN OYUNCU ALMAK İSTİYORUZ"

Transfer konusuna da değinen Bektaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Transfer konusunda temaslarımız sürüyor. Görüştüğümüz oyuncular var. En kısa sürede düşündüğümüz oyuncuları kampa dahil etmek istiyoruz. En kısıtlı harcama limiti bizde. Giden oyuncularla birlikte bu biraz daha yükselecek ve bütçemiz biraz daha rahatlayacak. 5 ya da 6 mevki için oyuncu almak istiyoruz. Bütçemizi doğru kullanıp, doğru transferlerle minimum rakamla bunu yapmak için çalışıyoruz."

Bektaş, maçların seyircisiz oynanmasının futbolun doğasına aykırı olduğunu ancak hiçbir şeyin insan sağlığından önemli olmadığı sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : HABER MERKEZİ

Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti