BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ KAYSERİ’DE

BBP GENEL BAŞKANI MUSTAFA DESTİCİ KAYSERİ’DE

“KAYSERİ, BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI”

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici parti binasında gerçekleştirilen basın toplantısının ardından Vali Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ı makamında ziyaret derek bir süre sohbet etti. Desticiziyaretlerde yaptığı değerlendirmede Kayseri’nin bölgenin parlayan yıldızı olduğunu vurguladı.

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’nin ziyaret turundaki ilk durak Kayseri Valiliği oldu. Vali Şehmus Günaydın tarafından karşılanan Genel Başkan Detici ziyarette Kayseri’nin ülkemiz için çok önemli bir sanayi ve ticaret şehri olduğunu vurgulayarak “Bende bugün Kayseri’de olmaktan sizleri ziyaret etmekten büyük bir memnuniyet duyduğumu ifade etmek istiyorum. Tabi Kayseri ülkemizin önemli büyükşehirlerinden bir tanesi. Kadim bir şehir. Türk kültürünü, İslam kültürünü yaşatıyor, canlı tutuyor. Tarihi bir kimliği var. Değerlerimize sahip çıkıyor. Diğer taraftan bir sanayi merkezi, ticaret merkezidir. O anlamda da istihdam anlamında bölgede önemli bir vazife görüyor. Bugün il teşkilatımızla birlikte istişare yapmak hem de sizleri ziyaret etmek için buradayız. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı sizleri tebrik ediyor, teşekkür ediyorum. “ ifadesini kullandı.

Vali Günaydın’da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek “Bir kış gününde böylesi güzel heyetle Kayserimizi ziyaret etmenizden dolayı teşekkür ediyoruz. Bizler valilik olarak her zaman siyasi partilerimizin düşüncelerini önemsiyoruz. Katkı ve desteklerini önemsiyoruz. İl Başkanlığınızın da bu konudaki destekleri için huzurunuzda bir kez daha teşekkür ediyorum. Tekrardan hoş geldiniz diyorum. “ şeklinde konuştu.

Genel Başkan Destici daha sonra da Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici’yi Başkanlık girişinde karşıladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, Büyük Birlik Partisi’nin kurucu genel başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile aynı dönemde milletvekilliği yaptığını ve birlikte hacca gittiğini belirtti.

Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici’de, Başkan Büyükkılıç’ın Büyükşehir Belediyesi’nde çok başarılı hizmetlere imza atacağına yürekten inandığını belirtip, 2020’de Ankara dışındaki ilk ziyaretlerini Kayseri’ye yaptıklarını ifade ederek “Kayseri, ülkemiz için önemli bir şehir. Bölgenin adeta parlayan yıldızı. Sadece Cumhuriyet döneminde değil cumhuriyet dönemi öncesinde de önemli olan kadim bir şehir” diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ile birlikte Büyükşehir Belediyesi Sergi Salonu’nda KAYMEK tarafından açılan sergiyi de gezdi. Başkan Büyükkılıç, sergide yer alan “Kaplumbağa Terbiyecisi” tablosunu ziyaretin anısına Genel Başkan Destici’ye armağan etti.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı