BBP’DE GERGİN SEÇİM

BBP’DE GERGİN SEÇİM

MEVCUT BAŞKAN KARAHANÇER GÜVEN TAZELEDİ

Büyük Birlik Partisi  Kayseri il teşkilatı Olağan kongresi yapıldı. Kongrede delege olmayan partililer söz isteyince divan Başkanı Genel başkan yardımcısı Ali Keser, söz vermeyince gerginlik yaşandı. Yapılan genel kurulun ardından tek listeyle seçime giden mevcut Başkan  Mehmet Karahançer, güven tazeledi.

BBP Kayseri Olağan İl Kongresi Melikgazi Belediyesi Kültür Müdürlüğü toplantı salonunda yapıldı. Gerçekleştirilen il kongresine BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser, mevcut Başkan Mehmet Karahançer, BBP Delegeleri ve partililer katıldı.

56 Delegenin oy kullanacağı olağan kongrede divan Başkanı olarak BBP Genel Başkan yardımcısı  Ali Keser seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından gündem maddelerine geçildi.

Seçime BBP İl Başkanı Mehmet Karahançer tek aday olarak girdi. Karahançer kürsüye konuşma yapmak için çıktığı sırada eski Genel Başkan Yardımcısı Remzi Çayır ve ekibi söz isteyince divan Başkanı Ali Keser söz vermedi bunun üzerinde salonda gerginlik yaşandı.Yaşanan gerginliğe polis ekipleri müdahale etti.

Daha sonra söz alan Mevcut Başkan Mehmet Karahançer, yaptığı konuşmasında şunları söyledi.

“Teşkilat olarak ne yaptıysak beraber yaptık. Ayrılmadık, kopmadık. Teşkilat olarak yerel seçimlerde bizler varız dedik ve var olduğumuzu aldığımız oylarla ispatladık. 9 meclis üyesi çıkardık. Ama bu yeterli miydi? Asla. Genç ve dinamik kadrolarımızla sizlerle bundan sonra daha çok çalışacak ve daha çok çalışacağız. Bizler daima zora talip olduk. Her zaman daha çok çalışacağız. Dimdik ayaktayız çünkü bizler  Alperenleriz. İnşallah mecliste olacağımız zamanları da göreceğiz. Kongremizin vatanımıza, milletimize, camiamıza ve Kayseri’mize hayırlı olmasını diliyorum.”

BBP Genel Başkan Yardımcısı Ali Keser’de konuşmasında milletin bekası için çalışacak bir parti varsa o da Büyük Birlik Partisidir diyerek  sözlerini şöyle sürdürdü. “Milli İslami hassasiyeti olan ve Türkiye’de iktidar olduğu zaman gerçekten de milletin refah ve saadeti içerisinde olması için çalışacak, milletin bekası için çalışacak, vatanının bölünmez bütünlüğü için çalışacak bir parti var. O da Büyük Birlik Partisidir. Onun için Büyük Birlik Partisine her taraftan nifaklar gelecektir, fitneler gelecektir. Milli direniş hareketinin lideri Türkiye’de Muhsin Yazıcıoğluydu. Milli direniş hareketi nedir biliyor musunuz? Türkiye herhangi bir şekilde istilaya uğradığı zaman işgale uğradığı zaman bir liderin peşine takılıp milyonlar sürüklenecekse o lider milli direniş hareketinin lideriydi. “

Konuşmaların ardından oy kullanımına geçildi. 56 delegenin oy kullandığı sandıkta tek aday olarak seçime giren Mehmet Karahançer güven tazeleyerek BBP Kayseri İl Başkanı olarak tekrar seçildi.



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı