BECEN VE ESENYURT`TA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

BECEN VE ESENYURT`TA ASFALTLAMA ÇALIŞMASI

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Becen ve Esenyurt Mahallerinde bulunan kanal boyu yol genişletme ve düzenleme çalışmasını tamamladıklarını şu anda 1 cadde ile 3 sokakta yoğun bir asfaltlama çalışmasının devam ettiğini bildirdi.

Yol genişletme ve düzenleme çalışması yaptıklarını ve bu çalışma ile 1 cadde ve 3 sokak ile bunlara bağlantılı tüm yollarda asfalt çalışmasına başladıklarını hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, 1 cadde ile 3 sokak ve bunlara bağlantılı yollarda 5 bin ton asfalt kullanılacağını belirtti.

Becen ile Esenyurt mahallesinin Erciyes eteklerinde yer alan bölgedeki bağ ve sayfiye alanlarında belediyece gerçekleştirilen yatırım ve hizmetler neticesinde semt halkının yaz ve kış olmak üzere 12 ay sayfiye evlerinde ikametgah ettiklerini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları söyledi:

``Esenyurt Mahallesi Erciyes Bulvarı ile Eskişehir Gecekondu Önleme Bölgesi arasında yer alan ve bir kısmı Becen Mahallesinden de geçen 1200 metrelik taşkın su koruma kanalında çalışma yaptık. Bu çalışma ile toprak olan kanalda zemin ve duvarları beton perde yaptık. Bağ ve bahçe alanlı sayfiye bölgesi olan bu bölgede yapılan çalışmalar neticesinde mülk sahipleri sürekli oturmaya başladılar. Bu neden ile mahallede çevresi ile ve doğası ile uyumlu çalışmalar başlatılmıştır. Bu semte yer alan Erciyes Caddesi ile Gecekondu önleme Bölgesi arasında yer alan kanal boyun her iki tarafında yol genişletme çalışması yapıldı. Kanal boyunca korkuluklar monte edildi. Kanal üstüne 5 yaya geçişi yapıldı. 3200 metre uzunluğunda kaldırım ve cep otoparklar oluşturuldu. Yol genişletme ve çevre düzenleme, yaya yolu ile semt otopark yapımı sonrası bu mahalleler de ulaşım daha seri ve güvenli hale gelmiş olacaktır.``



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti