BEDİR, ?GENÇLER MAÇI İLE YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ?

BEDİR, ?GENÇLER MAÇI İLE YENİDEN ÇIKIŞA GEÇECEĞİZ?

Kayserispor, ikinci yarının başında yakaladığı çıkışı yeniden yakalamak istiyor. Kulüp Başkanı Erol Bedir, yaptığı açıklamada ?7 maçta en az 8-10 puan almak istiyoruz? dedi.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin 28.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kazanarak yeniden çıkışa geçmek istiyor.
Gençlerbirliği karşılaşması ve geride kalan 7 haftaya ilişkin açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, ?Son 7 maçta en az 8-10 puan almak istiyoruz´ dedi. Bedir sözlerini şu şekilde sürdürdü:
?Gençlerbirliği maçıyla, ikinci devre başındaki o üst düzey performansı göstermeyi düşünüyoruz. Futbolcu kapasitemiz, yönetim anlayışımız buna müsait. İnşallah aynı trendi yakalayacağız. Kağıt üzerinde baktığımızda alt sıralarda bulunan 7-8 takım içerisinde fikstür olarak bizim avantajlı olduğumuz görülüyor ama oynanmadan hiçbir maç kazanılmıyor. Oynayacağız, kazanacağız ve bir sonraki maça bakacağız. Erol Bedir, sezonun ilk yarısı tamamlandığında 12 puanla ligin dibinde yer aldıklarını fakat ikinci devre birçok sorunu aşarak üst sıralara hızla tırmandık. İkinci yarıya başlamadan önce bizim amacımız son 5 haftaya aşağıdaki takımlarla kafa kafaya veya 1-2 puan önde girmekti. Devre arasında beklediğimiz ve hesapladığımızın 3-4 puan önünde gözüküyoruz. Ama geçtiğimiz haftalardaki 7 maçlık başarılı periyoda baktığımızda da geride gözüküyoruz. Büyük dikkat ve ciddiyet içerisinde çalışıyoruz. İnşallah Gençlerbirliği maçıyla puan ya da puanlara başlayacağız, ondan sonra kendi sahamızdaki maça bakacağız. Önümüzdeki 7 maçta minimum 8-10 puan civarında almamız lazım, onu da alırız diye düşünüyorum.?

Haber: Şevket Tekin



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev