BEDİR ?REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ?

BEDİR ?REHAVETE KAPILMAYACAĞIZ?

?HENÜZ LİGİN BAŞINDAYIZ ?

?HENÜZ LİGİN BAŞINDAYIZ?

Süper Lig´de son 6 haftada fırtına gibi esen Kayserispor, topladığı 14 puan ile zirve ekipleri arasında olurken, Kulüp Başkanı Erol Bedir uyarılarda bulundu. Bedir, ligin başında olduklarını belirterek ?Rehavete kapılmaya gerek yok? diye konuştu.

Süper Lig´e yeni bir soluk ile başlayan ve yaptığı transferlerle adından sezon öncesi bahsettiren Kayserispor´da moraller yerinde olurken, Başkan Erol Bedir yakalanılan başarılı çıkışın kendilerini bozmaması konusunda takım oyuncularına uyarılarda bulundu.

Milli maçlar nedeniyle sezona 1 haftalık ara verilmesinden dolayı antrenman ve hazırlıkların da ara vermeden devam edeceğinin altını çizen Başkan Bedir, teknik heyet ve futbolculara rehavete kapılmama konusunda uyarıda bulundu.

Milli maç arasında takımın kendine bir kez daha gelmesi için çaba göstereceklerini de söyleyen Bedir, ?Biz yönetim olarak her zaman takımın ve taraftarın yanındayız. Mili maç arasında çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bu haftaya kadar sadece Galatasaray´a yenildik ve o maçta sezonun ilk maçıydı. Şuan ki durumumuz bizi rehavete yöneltmemeli. Ben her zaman oyuncularımıza kazandığımız puanı unutun ve sanki ilk puanımızı alacakmış gibi önümüzdeki maçlara hazırlanın diye söylüyorum. Şuanda da 14 puanımız var ve 10 puanı silin 4 puan ile son sıraymış gibi yukarıya çıkma adına oynuyormuş gibi üşünün uyarısında bulunuyorum. Rehavet bizim gibi Anadolu takımlarının başına gelebilecek en büyük kötülük olur. Karabük maçına uzun bir süre var. O güne kadar form tutup taktik çalışacağız. Karabük maçında da bu milli maç arasının bize yarayıp yaramadığını göreceğiz. Sakat olan Gyan dışında ciddi bir sakatlığımız yok. İnşallah da olmaz. Dinlenip güç depolayıp Karabük maçına bakacağız? şeklinde konuştu.

Disiplinsiz davranışlara karşıda sert bir tutum sergilediklerini belirten Bedir, ?Bunun örneğini Welliton ile yaşadık. Takıma ve şehre isyan eden, bencil olan, takımı değil de kendini düşünen ve disiplinden uzak olan futbolcuyu ben takımımda istemiyorum. Ne güzel ki takımdan, teknik heyetten ve bizden memnun olmayan kimse yok. Bunu da sezon sonuna kadar koruyup güzel bir şekilde hedefimize ulaşarak ligi tamamlayacağız? dedi.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak