BEDİR ?BEN İNANIYORUM?

BEDİR ?BEN İNANIYORUM?

KAYSERİSPOR DAHA İYİ OLACAK

Spor Toto Süper Lig´in 14.hafta maçı olan Kayserispor-Trabzonspor maçının ardından konuşan Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, takıma inancının tam olduğunu belirterek ?Kayserispor daha iyi olacak? dedi.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan ve Trabzonspor´un 2-0´lık galibiyeti ile sonuçlanman mücadele sonrasında Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bedir, sergilenen futboldan memnun olduğunu belirterek ?Sakatlarımız geri döndü ve bu futbolu sezon başındaki futbola taşıyarak daha iyi yerlerde olacağımıza inancım tamdır? dedi.

Başkan Bedir açıklamalarını şöyle sürdürdü; ?Takım nasıl kazanır, benim bileceğim ve yönetimin bileceği iş değil. Ama taraftar ve tarafsız olarak baktığımda ilk 80 dakika oynayan alkış alan ve kafa tutan bir Kayserispor vardı. Maalesef direk tesir etmedi ama faullerde ve tercihlerinde bizi sindiren bir hakem vardı. 83.dakikada ölü toptan gol yiyince ve sonrasında Bilal topu içeri bırakamayınca biz farklı bir şey yapabilirdik. Bilal gözyaşlarını tutamıyor onu da teselli ettik. Sakatlarımız geri dönmeye başladı. Sezon başından beri oynanan en iyi futboldu. Futbolcular en iyi kapasitelerine yakın oynadılar. Önümüzdeki maçlardan itibaren Kayserispor´un sezon başındaki Kayseri olacağına inanıyorum. Skor olarak da futbol olarak da daha iyi yerlere geleceğine inanıyorum. Ben inanıyorum, futbolcular da inanıyor. İnanmayanlarda kendi bilir.?

HABER: MUSTAFA GÜRBÜZ



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev