BEDİR´DEN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

BEDİR´DEN DURUM DEĞERLENDİRMESİ

?LİGLER YENİDEN BAŞLIYOR?

Kayserispor kulüp başkanı Erol Bedir, hafta sonu deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçı öncesinde değerlendirmeler bulunarak ?Ligler yeniden başlıyor? dedi. Mensah konusunda çıkan haberleri de yorumlayan başkan Bedir, ?Mensah ile sene sonuna kadar sözleşmemiz var? diye konuştu.

Kayserispor´da sezonun 13.haftasında deplasmanda oynanacak Alanyaspor maçının hazırlıkları devam ederken, kulüp başkanı Erol Bedir, takımın son durumu ve Süper Lig´de geçtiğimiz hafta yaşananları değerlendirerek ?Ligler yeniden başlıyor, bizim için uzun bir ara oldu? dedi.

Başkan Erol Bedir, yaptığı değerlendirmede şöyle konuştu;

?Hafta sonunda ligler yeniden başlıyor. Bize göre çok uzun bir araydı. Son karşılaşmada mağlup olduğumuz için oyuncularda bizde, maça çıkmak istiyorduk. Bir hafta boşluk olunca bize çok uzun geldi. Milli arada birkaç oyuncumuz vardı, onların düzelmesini bekledik. Cezalı olanlar vardı, onların cezasının bitmesini bekledik. Hazırlıklarımız devam ediyor. Galatasaray´ın çok eksiği var gibi gösterildi. Sanki biz tam kadroyduk. Anadolu takımlarının sorunları çok fazla dile getirilmez. Başakşehir ve Galatasaray maçına çok eksikle çıktık. 11´i zar zor bulduk. Yedek oyuncu bulamadık. Alanya maçında yüze 70 hazır oluruz. Trabzon maçında ise yüzde 100 hazır oluruz. Devre arasına ise hedefleri olan takım olarak gireriz.?

Son günlerde ulusal ve yerel basında çıkan ?Mensah ile Beşiktaş görüşme sağladı´ haberleri hakkında açıklamada bulunan Başkan Bedir, ?Mensah ile ilgili dedikoduları biliyoruz. İstanbul veya başka takımların Mensah için Atletico ile görüşmesi kadar normal bir şey yoktur. Bu görüşmeleri bize söylemeleri de gerekmiyor. Bizim bildiğimiz Mensah sene sonuna kadar bizim oyuncumuzdur. Her hangi bir problemi de yoktur. Oyuncumuz da elinden geldiği kadar oynuyor. Sezon sonunda anlaşırsa, biz bilemeyiz. Devre arasında hocamızla görüşeceğiz ve sene sonunda bizimle kalacak olan oyuncular belli olacak. Mensah konusunda olumlu rapor olursa, kalması için hamle yapacağız. Devre arasında Mensah´ın gitmesi bize bağlıdır. Bize de her hangi bir teklif olmadı. Onun içinde Mensah ile ilgili konuşacak bir şey yok.? Şeklinde konuştu.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı