BEDİR´DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

BEDİR´DEN SAKATLIK AÇIKLAMASI

İKİ TAKIMDA DA 4 EKSİK VAR

Süper Lig´in 14.haftasında oynanacak Kayserispor-Trabzonspor maçı öncesinde her iki takımda da eksik ve sakat oyuncuların isimleri açıklandı. Kayserispor Kulüp Başkanı Erol Bedir, sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgi verdi.

Süper Lig´de 14.hafta karşılaşmaları öncesinde takımlardaki sakat ve eksik oyuncuların listesi yayınlanırken, Kayserispor´da 4 ve Trabzonspor´da da 4 oyuncunun eksik olacağı açıklandı.

Trabzonspor maçı öncesinde sakat ve cezalı oyuncular ile kadro konusunda değerlendirmelerde bulunan Kulüp Başkanı Erol Bedir, sakatlığı bulunan Rotman´ın durumunun maç saatinde belli olacağını söyledi.

Sakatlık sonrası tedavilerde iyileşme dönemini sürdüren Sakıb ile Oğuzhan´ın yaklaşık 2 aylık süreçte takımla birlikte olamayacaklarını da belirten Bedir, Trabzonspor karşısında Atilla´nın kart cezalısı durumunda olduğunu, Rotman´ın ise hafif sakatlığı olduğunu durumunun ise maç saatinde belli olacağını kaydetti.

Başkan Bedir, kadro ve sakatlık konusunda yaptığı açıklamada ?Sakatlıkları süren Hasan Hüseyin, Kravets, Gyan, Deniz Türüç, kart cezası biten Lopes ve kadro dışı cezasını kaldırdığımız Kana Bıyık takıma döndü. Haftalar sonra ilk kez kadro zenginliğine yeniden kavuştuk. Rotman´ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Geçirdikleri ameliyat sonrası iyileşme döneminde bulunan defans oyuncularımız Sakıb Aytaç ile Oğuzhan da, Şubat ayı başlarında kadroya katılacak. Trabzonspor maçı bizim için artık sözün bittiği yerdir. Eksiklerimiz geri döndü. Hafta içinde keyifli idmanlar yapıldı. Moralimiz yerine geldi? diye konuştu.

Kayserispor ve Trabzonspor´un muhtemel kadroları da belli oldu. İlk 11 isimleri Kayserispor´da Lung, Lopes, Kana - Biyik, Kucher, Sapunaru, Mensah Şamil, Bilal, Deniz, Chery, Umut olurken Trabzonspor´da ise ilk 11´de Uğurcan- Pereira, Hüseyin, Toure, Novak, Soda, Batuhan, Abdülkadir, Yusuf, Nwakaeme ve Rodallega´nın bulunması bekleniliyor.

Karşılaşmanın bilet fiyatları ise 1.Kategori 40 TL, 2.Kategori 25 TL, 3.Kategori 20 TL, 4.Kategori 15 TL, Misafir 20 TL olarak satışa sunulmuştu.

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti