BEKTAŞ, RESMEN KAYSERİSPOR’DA

BEKTAŞ, RESMEN KAYSERİSPOR’DA

TECRÜBELİ HOCA, 3 YILLIK SÖZLEŞME İMZALADI

 

HES Kablo Kayserispor’da yeni Teknik Direktör Bayram Bektaş, resmi sözleşmeye imza attı. Tecrübeli hoca ile 3 yıllık sözleşme imzalandı.

Düşmenin kaldırılmasıyla yeni sezonda da Süper Lig’de mücadele edecek olan HES Kablo Kayserispor, yeni Teknik Direktörü Bayram Bektaş ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

İmza töreni öncesi açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Biliyorsunuz yeni sezona değişim parolası ile girdik. Bu değişim kapsamında kısa, orta ve uzun vadede planlar yaptık. Her anlamda çok kesin adımlar atmamız gerekiyor. Değerlendirmelerimiz sonucunda hedeflerimiz Bayram Bektaş hocamız ile uzun vadede yürüyebileceğimize inandık. Hocamızın geçmişi, genç oyunculara hâkimiyeti, kariyer hedefleri ve geçmişte yaptığı başarılı çalışmalardan bize çok fazla artı değer kazandıracağına inanıyorum. Kendisine takımımıza geldiği için teşekkür ediyorum.Hayırlı ve uğurlu olsun.”

Sarı-kırmızılı ekibin yeni Teknik Direktörü Bayram Bektaş ise şunları kaydetti: “Öncelikle başkanım ve yönetimine camianın kapılarını bana açtığı için teşekkür ederim. Milli takımdan ayrıldığımda, ‘Vizyonu ve hedefleri olan bir takım tercihim olacak’ demiştim. Başkanımla ilk görüştüğümde, vizyonu ve hedeflerini bana anlattı ve ben, tereddüt etmeden kabul ettim. Burada olmamdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Bu yıl Covid-19’dan dolayı taraftarımız sahada yerini alamıyor. Benim futbol anlayışım, herkesin keyif alacağı, izlerken herkesin benimseyeceği bir Kayserispor olacaktır. Covid sonrası herkes tribünlerde yerini almak için sabırsızlıkla bekleyeceklerine inanıyorum. Allah hayırlı ve uğurlu etsin.”

Konuşmaların ardından tecrübeli teknik direktör Bayram Bektaş, kendisini 3 yıllığına Kayserisporlu yapan sözleşmeye imza attı.

HABER: MURAT TURP



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu