BEKTAŞ’TAN OLAY SÖZLER

BEKTAŞ’TAN OLAY SÖZLER

“KAYSERİ’DE YAPILANLAR ÇOK AMATÖRCE”

Kayserispor macerası kısa süren Teknik Direktör Bayram Bektaş, çok ses getirecek suçlamalarda bulundu. Kayseri'deki macerasında çok fazla eleştiri aldığını, ayrıca yıpratma politikasına uğradığını ileri süren teknik adam, Kayseri camiasına yönelik şu iddialarda bulundu: “Bu kadar kısa sürede, bu kadar çok beklentiye girmelerinin başka bir amacı var. Onların hedefi, amacı farklı. Ben hiç kimseyle polemiğe girmem, sadece işime bakarım. Kayseri'deki yıpratma politikası çok cahilce, yapılanlar çok amatörce.”

Kayserispor’un eski Teknik Direktör Bayram Bektaş, yaygın medyaya konuştu. Bektaş, Kayserispor’da bu kadar beklenti olmasının başka amacı var, amaçları farklı’ dedi.

‘Yeni bir kadro oluşturulacak ve o kadrodaki yeni gelen oyuncular, adaptasyon süreci, sistemin oturması, oyun stratejinizin her geçen gün pekiştirilmesi, onun bir zamana ihtiyacı var’ diyen Bektaş, şunları kaydetti: “Bir de buna, sağlıklı bir kamp dönemi geçirirseniz 6-7 hafta ki genelde öyledir; süreç hızlanır, oyuncuların hazır olur, o süreçte bunu oturtursunuz. Hem transfer geç açılıyor hem pandemi giriyor hem sakat oyuncularınız var hem de hazırlık döneminiz 4-5 haftayı geçmiyor. Belki hızlandırılmış bir şekilde, yani bunu direkt olarak hemen o sağlıklı, istediğiniz ortamı oluşturmak çok zor bu faktörlerle. 2-3 hafta sonra zaten herkes görecek oynanan oyunu, takımın hazır olmasını. Hala bizim sağ kanat oyuncumuz sakat, onun da bir 10 günü var. Milli ara girdiği için o da hazır olacak. O zaman kadro bütünlüğü sağlanmış olacak Kayserispor'da. O yüzden biraz kısa oldu. Bu kadar hızlı ve bu kadar kısa sürede, bu kadar çok beklentiye girmelerinin başka bir amacı var orada. Onların hedefi, amacı farklı. Ben hiç kimseyle polemiğe girmem, sadece işime bakarım.”



Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu