BEL-SİN BÖLGE HALKINA

BEL-SİN BÖLGE HALKINA

SAĞLIK SEMİNERİ

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Dünya Sağlık Haftası kapsamında Melikgazi Belediyesince Bel-Sin bölge halkına yönelik sağlık semineri verildiğini bildirdi.

Melikgazi Belediyesince Bel-Sin semt halkına yönelik sağlık seminerleri verildiğini belirten Başkan Memduh Büyükkılıç,  bu çalışma ile belirli hastalıklar hakkında uzmanlarca slayt gösterisi eşliğinde soru?cevap şekilde seminerlerin gerçekleştirildiğini kaydetti.

 Bu hafta Bel-Sin Sosyal ve Spor tesislerinde Psikolog Betül Bacıoğlu tarafından sağlık seminerinin verildiğini ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, konu ile ilgili olarak şunları kaydetti:

 "Melikgazi Belediyesi olarak belirli aralıklarla veya talep olduğunda her semtte sağlık seminerleri düzenliyoruz. Belediyemizin sosyal ve spor tesislerinde semt halkının da katılımı ile gerçekleştirilen sağlık seminerlerine yoğun ilgi gösterilmektedir. Bugün Bel-Sin Sosyal ve Spor Tesislerinde ?depresyon, depresyonun sonuçları, panik atak, alınması gereken önlemler? hakkında psikolog tarafından önce slayt eşiğinde anlatım, sonrası ise soru cevap şeklinde sağlık semineri verildi. Seminere katılanlara detaylı bilgiler verilerek bilgilendirildi ve bilinçlendirildi?

 Psikolog Betül Bacıoğlu ise psikolojide en önemli unsurun insanın kendisi olduğunu ve ruhsal gelişimin çok önemli olduğunu, psikolojik rahatsızların her hastalığının temelini oluşturduğunu vurgulayarak, hanımların mutlaka belli aralıklarla muayene olmaları gerektiğini söyledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Tıpkıbasım Mushaflar Sergisi'ne hayran kaldı

Uzman diyetisyenden “ramazanda beslenme” önerileri

Her 7 kişiden biri böbrek hastası

Robotik cerrahi ve yapay zeka ile diz ve kalça kireçlenmesi olan daha hızlı iyileşiyor

4 cilt tipine özel 4 bakım önerisi

Psikiyatriste gitmekten korkmayın

"Ölüm sebepleri içerisinde kanser ikinci sırada"

Sarıoğlan’da sağlık hizmetleri yerinde değerlendirildi

Rahim ağzı kanseri önlenebilir

Vitamin deposu, turp

Epilepsi hastaları kışın uyku düzenine dikkat: Nöbeti tetikleyebilir

Kayseri Şehir Hastanesi'nde kent nüfusunun 2.5 katı hasta tedavi edildi

Artan grip vakalarına "maske" önerisi

Tulum peyniri şifa kaynağı

Uzmanlardan "hacamat" uyarısı:

ERÜ'de "Da Vinci" robotik cerrahi cihazı törenle açıldı