BELBİS MELİKGAZİ İLE BAŞLADI

BELBİS MELİKGAZİ İLE BAŞLADI

MELİKGAZİ İLE ÖRNEK OLDU

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Türkiye Belediyeler Birliği ile Melikgazi Belediyesi arasında 2010 yılında başlayan Belediye Bilgi Sistemleri (BELBİS) yazılım projesinin tamamlandığını söyledi.
Belediyelerde bilişim teknolojilerinin kullanımı ve yönetim bilgi sistemlerinin yaygınlaştırılması amacıyla başlatılan ve ortak proje olarak devam ettirildiğini belirten Başkan Büyükkılıç, ?Milli bir proje olarak gördüğümüz (BELBİS) yazılımının tüm ülkemizde belediyelerde kullanılacak standart bir program olması bizlere ayrı bir mutluluk vermektedir. Türkiye genelinde 51 il belediyesinden daha büyük nüfusa sahip, Türkiye´nin 17´inci büyük ilçesi olan Melikgazi Belediyemizin tecrübe ve kaynak aktarımı ile proje sonuçlandırılmıştır. BELBİS projesinde yazılımın ikinci aşamasında özellikle belediyemizce bizzat yürütülmesi ve tecrübelerimizi paylaşarak programın tamamlanması bizim için gurur vericidir. Melikgazi Belediyesi olarak muhasebe, memur, işçi, gelir modüllerinin veri aktarımı yapılmış, evrak, sosyal yardım, beyaz masa modülleri ile birlikte test aşamasına gelinmiştir. Diğer modüllerde veri aktarımı test süreçleri bittikten sonra eklenecektir.? diye konuştu.
Melikgazi Belediyesi, referans belediyeciliğin verdiği misyon ile BELBİS projesini geliştirme ve kapasite artırma süreçlerini tamamladıktan sonra programa geçiş yapılarak bu konuda da tüm belediyelere referans olunduğunu ifade eden Başkan Memduh Büyükkılıç, 2012 yılında fiilen program hazırlıkları için Türkiye Belediyeler Birliği yazılım ekibi ile başlayan çalışmanın artık uygulama safhasında olduğunu sözlerine ekledi.



Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi