BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖZEL ÖDÜL!

BELEDİYE BAŞKANLARINA ÖZEL ÖDÜL!

İlimizde yerel yayımlanan Kayseri Maç Gazetesi'nin geleneksel olarak düzenlediği yılın oscarları ödül töreni yapıldı. 2012 oscarlarının sahiplerini bulduğu ödül töreni bir çok renkli görüntülere de ev sahipliği yaptı.

 

Kadir Has Kongre Merkezi ve Spor Salonu'nda düzenlenen törende profesyonel, amatör ve diğer dallarla jüri özel ödüllerini kazananlara ödülleri verildi. 2012 yılının onur ödülüne Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki layık görülürken, Yılın Belediye Başkanı ödülünü ise Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç aldı. 'Juri Özel Ödülü' ise Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'ın oldu. Kayseri Maç Gazetesi sahibi Salih Balcı'nın açılış konuşması ile başlayan ödül törenine Vali Şerif Yılmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç'ın yanı sıra çok sayıda davetli katıldı.

KAYSERİ MAÇ OSCARLARI SAHİPLERİNİ BULDU

Burada ödülünü alan Başkan Mehmet Özhaseki, her yıl biraraya geldiklerini ve bu ortamı oluşturanlara teşekkür ederek ilimzdeki spor tesislerinin büyük müsabakalara ev sahipliği yapmaya devam edeceğini söyledi.

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız'da belediyeler olarak spor yapan her kesimin devamlı yanlarında olmaya devam edeceklerini söyledi.

2012 yılının en iyileri farklı değerlendirmeler ile belirlenirken yılın takımı Kayseri Şekerspor oldu. Yılın Kulüp Başkanı ödülüne Kayseri Şekerspor Kulüp Başkanı Hüseyin Akay layık görülürken 'Yılın Teknik Direktörü' Kayseri Erciyesspor'un Teknik Direktörü Osman Özköylü seçildi. 'Yılın Futbolcuları' Kayserispor'un golcü oyuncusu Bobo ile Kayseri Erciyesspor'un şuan ligdeki gol kralı olan ismi Gohou seçildi. Yılın yöneticisi ödülü Kayseri Erciyesspor'un As Başkanı Nurettin Aslan'a giderken salon sporlarında yılın takımı Kaskispor oldu. Salon sporlarında yılın Başkanı Ender Batukan, yılın antrenörü Ayhan Avcı oldu. Yılın hakemi Abdulkadir Bitigen, yılın menajeri Ahmet Bozbey ve Bülent Dener, profesyonel dalda yılın takımı Kayseri Erciyesspor ve yılın spor adamı Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur seçildi.

Kasyerispor Teknik Direktörü Prosinecki aldığı ödülde futbolcularının n katkısının çok büyük olduğunu ifade etti. 

Kayseri Erciyesspor Teknik Direktörü Osman Özköylü'de takımın bu sezon yakaladığı başarıyı sonuçlandırcağına herkesin inanması gerektiğini söyledi.

Kasyeri Şekerspor Kulüp Başkanı Hüseyin Akay'da spor konusunda fabrika olarak ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini ve fabrikada bu anlamda spor tesisleri oluşturduklarını söyledi. (Haber: Taşkın SARIKAYA)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti