BELEDİYELERDE BAYRAMLAŞMA

BELEDİYELERDE BAYRAMLAŞMA

BÜYÜKŞEHİR DE BAYRAMLAŞMA ÖZHASEKİ: HUZUR ŞEHRİ KAYSERİ Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma her bayramda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Özhaseki bayramlaşma öncesinde yaptığı açıklamada “kendi içinde kavgası olma

BÜYÜKŞEHİR DE BAYRAMLAŞMA ÖZHASEKİ: HUZUR ŞEHRİ KAYSERİ

 

Büyükşehir Belediyesi'nde bayramlaşma her bayramda olduğu gibi bu yıl da büyük bir katılımla gerçekleştirildi. Özhaseki bayramlaşma öncesinde yaptığı açıklamada “kendi içinde kavgası olmayan Huzur şehriyiz  dedi.

 

  Bayramlaşma törenine, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin yanı sıra ilçe belediye başkanları, meclis üyeleri, belediyede görev yapan yöneticiler, sivil toplum örgütlerinden temsilciler, partililer ve muhtarların katılımıyla gerçekleştirilen bayramlaşma programında Ak Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel de hazır bulundu.

 

     Büyükşehir Belediyesi Meclis Salonu'nda basın mensuplarına bir açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, "Tüm Kayserili hemşerilerimizin Kurban Bayramı'nı tebrik ediyorum dedi. Özhaseki,

 

  "Kendine has değerlerini kendi içinde yaşayan o güzellikleri şehir büyümesine rağmen devam ettiren kendi içinde kavgası olmayan Huzur şehriyiz  özellikle Bayram günlerinde bu manevi atmosferi kendi içerimizde çok rahat hissediyoruz.diye konuştu.

 

Daha sonra Bayramlaşma programı Başkan Özhaseki ve diğer protokolün tebrikleri kabulü ile sona erdi.

 

 

KOCASİNAN BELEDİYE BAŞKANI BEKİR YILDIZ:“TEPKİLERİ KABUL ETTİK”

Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, önceki gün Horsana Çayırı’nda yaşanan trafik sıkışıklığından dolayı gelen tepkileri kabul ettiklerini ifade etti.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi’nin bayramlaşma programı sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, Horsana Çayırı’nda kurulan hayvan pazarında trafiğin sıkışması üzerine vatandaşın tepkisi olduğunu söyledi.
Yıldız, “Tepkileri kabul ettik. Şehir dışında temiz bir bayram geçti. Kurban Bayramı dolayısıyla bölgede trafik arttı. Herkes bir an önce kurbanlığı alma telaşına düştü. Önümüzdeki yıl daha tedbirli olarak çalışacağız. Horsana ve Karpuzatan tarafında trafik tıkandı. Trafik ekipleri ile çalışıp bu sıkıntıyı gelecek sene yaşamayacağız” ifadelerinde bulundu.

 

 

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ VATANDAŞLARLA BAYRAMLAŞTI

 

Bayram namazını Kıranardı meydan caminde kılan Melikgazi belediye başkanı Memduh Büyükkılıç namazın ardından vatandaşlarla bayramlaştı.

 

Bayramlaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, bayramların kardeşlik duygusunun zirve yaptığı günlerdir diyerek her bayram namazını farklı beldelerde vatandaşlarla bir araya gelerek kıldıklarını söyledi. Büyükkılıç, 4 günlük bayram süresince vatandaşlarla iç içe olacaklarını sözlerine ekledi.

 

  Büyükkılıç konuşmasının ardından vatandaşlara kurban poşeti dağıttı.

 

Başkan Büyükkılıç çevredeki esnafı da ziyaret ederek esnaflarla  bayramlaştı.

 

 

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ HİSARCIK'TA HEMŞERİLERİ İLE BAYRAMLAŞTI

 

     Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bayramların insan yaşamında ayrı bir yeri olduğunu ve bayram öncesi tatlı telaşı ve yorgunluğun bayram sabahı bir mutluluğa dönüştüğünü hatırlatarak, "Bayramların yaşantımızda ayrı bir yeri vardır. dedi.

 

     Cuma namazını Hisarcık Merkez Cami'nde vatandaşlar ile birlikte kılan ve cami cemaati ile bayramlaşarak lokum ikramında bulunan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç  Beldelerimizin Melikgazi Belediyesine bağlanması ile birlikte her Bayram bir beldemizde bayramlaşmayı adet edindik. Bu bayramda Cuma namazımızı Hisarcıklı hemşerilerimiz ile Meydan Cami'nde kıldık. Halkımız ile birlikte olduk. Dedi.

 

 

TALAS’DA BAYRAMLAŞMA YILDIZ: TÜRKİYE KALKINIYOR

 

Talas belediyesi vatandaşlarla Osmanlı evinde bir araya gelerek bayramlaştı bayramlaşma töreni Enerji ve tabi kaynaklar bakanı Taner yıldız’da katıldı. Türk toplumunun üstesinden gelemeyeceği bir konun olmadığını son on yıl içerisinde Türkiye’nin kalkınma hızının artığını söyledi.

 

Osmanlı evinde düzenlenen bayramlaşma töreni oldukça yoğun geçti bakan yıldız ile bayramlaşmak için gelen Talaslılar Bakan yıldızla hatıra fotoğrafı da çektirdiler.

 

Talas belediye başkanı Rıfat yıldırım konuşmasında tüm kayseri halkının ve Talaslıların bayramını kutladı. Yıldırım bayramlaşmanın geleneksel hali geldiğini ve bundan sonrada devam edeceğini belirtti.

 

AK Parti il başkanı Ömer Dengiz’de Talaslıların bayramını tebrik etti.

 

Talas kaymakamı Dr. Sefer Yılmaz’da ülkemizin son yıllarda sıkıntılar yaşadığını fakat milletimizin bu sıkıntıları birlik beraberlik içerisinde üstesinden geldiğini söyledi.

 

Bakan Taner Yıldız, Arap baharıyla başlayan Suriye de devam eden sıkıntıların bitmesi temennisinde bulundu. Yıldız, biz komşusunda sıkıntı varken rahat eden bir toplum değiliz dedi.

 

Konuşmaların ardından bakan yıldız Talaslılarla bayramlaştı.

 

TALAS BELEDİYE BAŞKANI YILDIRIM STK’LARLA BAYRAMLAŞTI

 

Başkan yardımcıları, belediye meclis üyeleri ve partililerle birlikte ziyaretlerini gerçekleştiren Başkan Yıldırım ilk olarak, Uzun Yayla Kültür ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret ederek burada dernek üyeleriyle bayramlaştı. Dernek Başkanvekili Metin Yılmaz tarafından karşılanan Başkan Yıldırım ve beraberindekiler bir süre sohbet ederek çay içti.

 

Başkan Yıldırım’ın bir diğer durağı ise CHP İlçe Başkanlığıydı. İlçe Başkanı Menduh Pektemir tarafından kapıda karşılanan Başkan Yıldırım ve beraberindekilere çay ikram edildi. İlçe Başkanı Pektemir, misafirlerin bayramını kutladı.

 

Başkan Yıldırım ve beraberindekiler daha sonra MHP İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bayramlaştı. İlçe Başkanı Mehmet Erhan tarafından kapıda karşılanan Başkan Yıldırım, bayramlarını tebrik etti. Millet olarak sahip olunan değerlerin çok fazla olduğuna dikkat çeken Başkan Yıldırım, “O açıdan Allah’a ne kadar hamd etsek azdır. Rabbim birliğimi muhafaza etsin” diye konuştu.

 

Başkan Yıldırım son olarak İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek burada görevli polis memurlarıyla bayramlaştı.

 

 

HACILARDA BAYRAMLAŞMA YILDIZ: HEDEFİMİZ ÜÇ KAT DAHA BÜYÜMEK

 

     

 

Hacılar belediyesi’de bayramın ikinci gününde halkla bir araya gelerek bayramlaştı. törene bakan yıldız’da katıldı. Yıldız, bu zamana kadar yaptığımız işler güzeldi fakat yapılan işleri üç katına çıkarmayı hedefliyoruz dedi.

 

   Hacılar belediyesi düğün salonunda gerçekleştirilen bayramlaşma töreni oldukça yoğun katılımla gerçekleştirildi.

 

Hacılar belediye başkanı Ahmet herdem tüm kayseri halkının ve hacılar halkının bayramını tebrik eti. Herdem bayram öncesinde 1030 öğrenciye burs verdiklerini söyledi.

 

AK Parti il başkanı Ömer Dengiz’de hacılar halkının bayramını tebrik etti.

 

Enerji ve tabi kaynaklar bakanı Taner yıldız’da konuşmasında bu zamana kadar hükümet olarak yaptığımız işler güzeldi fakat bunlar yetmez yapmış olduğumuz işleri önümüzdeki yıllar içerisinde üç katına çıkarmayı hedefliyoruz diye konuştu

 

konuşmaların ardından diyanet işleri emekli  başkan yardımcısı Necmettin nursaçan hoca dua etti.

 

Daha sonra bakan yıldız hacılar halkıyla bayramlaştı

 

 



Sosyal medya fenomeni toprağa verildi

Akrep yedikten sonra hayatını kaybeden adam toprağa verildi

Ahmet Özsarıyıldız hayatını kaybetti

Eşini rehin alan şahsı böyle ikna etti: "Ben sana kurban olurum"

Başkan Büyükkılıç, eşi ile 'Kayseri Yağlaması' yaptı

Sedat Kılınç’ın acı günü

Kayseri’de yılın ilk bebeği ‘Ceylin’ oldu

Can dostların huzurlu yuvası Talas Pati Evi

Annesinin böbreği sayesinde hayata tutundu

Kayseri’de 26 farklı noktada 302 polis ile asayiş uygulaması

AK Parti İlçe Başkan Yardımcısı son yolculuğuna uğurlandı

Down sendromlu Büşra'nın gelinlik hayali gerçek oldu

Melikgazi’de geleneksel salça kaynatma günleri başlıyor

Ağabeyini sırtında taşıyor

Büyükkılıç, İmam Hatipliler Derneği Aile Pikniği'ne Katıldı

Sinemaya Günleri Belsin ve Kazım Karabekir ile Devam Etti