BELLONA AGÜ, BEŞİKTAŞ´A ŞANS TANIMADI

BELLONA AGÜ, BEŞİKTAŞ´A ŞANS TANIMADI

BEŞİKTAŞ 76-82 BELLONA AGÜ SPOR

Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin 15.hafta açılış karşılaşmasında Bellona AGÜ Spor-Beşiktaş´a konuk oldu. Karşılaşma Bellona AGÜ Spor´un 82-76´lık üstünlüğü ile son buldu.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nde heyecan devam ediyor. 15.haftanın açılış maçında temsilcimiz Bellona AGÜ Spor-Beşiktaş´a konuk oldu. İlk yarıda ilimizde oynanan karşılaşmayı, 66-56´lık skor ile Bellona AGÜ kazanmıştı.
İstanbul Akatlar Spor Salonu´nda oynanan karşılaşmaya iyi başlayan taraf temsilcimiz Bellona AGÜ oldu. Üst üste bulduğu sayılarla farkı açan Bellona AGÜ Spor, ilk çeyrekten 25-16´lık skor ile üstün ayrılan taraf oldu. İkinci çeyrek, Beşiktaş´ın üst üste bulduğu sayılarla başladı. Siyahlı-beyazlılar, farkı iki sayıya kadar düşürdü. İlerleyen dakikalarda toparlanan Bellona AGÜ Spor, devre arasına 43-34´lük skor ile üstün giren ekip oldu.
Üçüncü çeyreğe etkili ataklarla başlayan taraf Beşiktaş oldu ve bu çeyrekte 23 sayı üretti. Bellona AGÜ Spor ise 15 sayı üretti ve bu çeyrekten 58-57´lik skor ile üstün ayrıldı. Son çeyrekte Bellona AGÜ, sayı farkını 10 sayıya kadar yükseltti. Beşiktaş aradaki sayı farkını azaltsa da 82-76´lık skor ile mağlup olmaktan kurtulamadı.
Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi´nin 16.hafta karşılaşmasında Bellona AGÜ Spor, Mersin Büyükşehir Belediye´yi konuk edecek. Beşiktaş ise Adana ASKİ´ye konuk olacak.

(Mustafa GÜRBÜZ)



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı