BELLONA AGÜ SPOR, TUR ATLADI

BELLONA AGÜ SPOR, TUR ATLADI

BELLONA AGÜ 66-56 CAVİGAL NİCE ...

Euro Cup´un Son 16 Turu 2.maçında Fransa ekibi Cavigal Nice Basket´i konuk eden Bellona AGÜ Spor, sahadan 66-56 galip ayrılarak bir üst tura yükselmeyi başardı.
Bayanlar Euro Cup´ta doludizgin yoluna devam eden Bellona AGÜ Spor, sahasında konuk ettiği Fransız takımı Cavigal Nice Basket´i 66-56 yenerek son 16 tura kalan takımlardan oldu.
Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi´nde oynanan karşılaşmaya AGÜ Spor, C.Gray, Tanisha, J.Dubljevic, Lara Sanders ve Ann Wauters ilk 5´i ile çıktı. İlk çeyreği 20-25 mağlup tamamlayan AGÜ Spor, ikinci çeyrekte sayı üretmeyi başlardı ve devreye 37-33 galip giren taraf oldu.
İlk yarıda Wauters 10 sayı 3 asist 1 blok, C.Gray 6 sayı 3 asist, Ayşegül 6 sayı 3 asist, J. Dubljevic 6 sayı 2 ribaund, Mazic 4 sayı 4 ribaund ile oynadı. Karşılaşmanın üçüncü periyodunda ise AGÜ Spor, sayı farkını artırma çabaları gösterdi ve bu devreyi AGÜ Spor, 58-40´lık skor ile galip tamamladı. Son periyotta ise AGÜ Spor, Cavigal Nice Basket´i 10 sayı farkla 66-56 yenerek EuroCup´ta bir üst tura yükselmeyi garantiledi.
Öte yandan AGÜ Spor, 2007-2008 sezonunda ilk kez Avrupa Kupaları´nda yer almıştı. Avrupa Kupaları´nda Cavigal Nice Basket karşılaşması ile AGÜ Spor, 90.kez sahaya çıkmış oldu.



34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır