BELLONA BAYİ TOPLANTISI ANTALYA’DA YAPILDI

BELLONA BAYİ TOPLANTISI ANTALYA’DA YAPILDI

BELLONA GENEL MÜDÜRÜ KARAMEMİŞ: “EV MOBİLYASINDA YİNE MODA OLACAĞIZ”

Mobilya sektörünün tasarım, fonksiyonellik ve şıklığı ile tanınan markası Bellona'nın geleneksel bayi buluşması geçtiğimiz hafta yurtiçi ve yurtdışından 600'ü aşkın bayinin katılımıyla Antalya’da gerçekleşti. Yeni ürün tanıtımlarının yanı sıra 2020 hedeflerinin paylaşıldığı organizasyonda 2019 yılında başarılarıyla öne çıkan bayilere ödüllerinin takdim edildiği bir ödül töreni de düzenlendi.

Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Ceo'su Alpaslan Baki Ertekin Bellona Bayi Buluşması’nda yaptığı açılış konuşmasında, Erciyes Anadolu Holding’in 2019 yılında gerçekleştirdiği üstün başarı grafiği ve yeni dönem stratejilerini bayilerle paylaştı. ‘Bellona markası yeni ürün konseptleri, finansal büyüme ve mağazalaşma hedefleri yanında tüm bu süreçlerin sürdürülebilir olmasına da odaklanmıştır’ diyerek uzun dönemli büyüme hedeflerine ilişkin stratejilerini açıkladı.

Bellona Genel Müdürü Mustafa Karamemiş Bayi Buluşmasında gerçekleştirdiği sunumda Bellona markasının 2019 yılında elde ettiği büyük başarı üzerinde durarak ‘2019 Bellona için rekorlarla anılan bir yıl olmuştur ve bu başarıda emeği geçen tüm Bellona yıldızlarına şükranlarımızı sunuyoruz.’ dedi. Seneyi %22 büyüme ile kapatacaklarını açıklayan Bellona Genel Müdürü Karamemiş ‘2019 yılı finansal büyüme yanında özellikle mağazalaşma alanında da değişim ve dönüşüm yılı olmuştur. Perakende sektöründe renovasyonun tartışılmaz itici etkisiyle mağazalarımızda gerçekleştirdiğimiz projeler cirolarımıza da pozitif anlamda yansımıştır. Kurumsal mağazacılık anlayışıyla güncelleme ve yeni mağaza açılışları 2020 yılında da tüm hızıyla devam edecektir.’ dedi.

Bellona markası olarak mobilya sektöründeki tüm yenilikleri takip ettiklerini ifade eden Karamemiş; ‘2020 mobilya konseptlerinde farklı, estetik, şık ve her tarza hitap eden mobilyalarla sektöre yön verecek ve ev mobilyasında yine moda olacağız’ dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Başkan Büyüksimitci: "Kayseri’nin yıllık ihracatı yüzde 17,7 oranında arttı"

Başkan Gülsoy: Şubat ayında 143 ülkeye 314 milyon 61 bin dolar ihracat yaptık"

"Suriyeliler gidince batacaksak bugün gitsinler batalım"

“Kayseri pastırması AB coğrafi işaret tescili alan 22’nci ürün olacak”

“İstihdamdaki artış, üretimi ve ihracattaki artışı tetikleyecektir”

Aralık ayında 150 ülkeye 308 milyon 759 bin dolar ihracat yaptık”

Tomarza'nın kabak çekirdeğinin pazarı genişleyecek

Erciyes Kayak Merkezi İngilizlerin dikkatini çekiyor

“2023 yılı ihracat rekoru tüm sanayicilerimizin başarısıdır”

Erciyes Kayak Merkezi'ne sezonun ilk charter seferi Çekya Cumhuriyeti’nden

"İşsizlik rakamındaki gerileme sevindiricidir"

Tomarza'da kabak çekirdeğinde seri üretime geçildi

Erciyes Anadolu Holding'ten "ihracat" başarısı

155 ülkeye 299 milyon 822 bin dolar ihracat yaptık

yapısal reformlara odaklanılmasını isabetli buluyoruz

Dünyanın ilgisini çekecek "turizm" yatırımları