BELLONA KAYSERİ 6’DA 0 YAPTI

BELLONA KAYSERİ 6’DA 0 YAPTI

FENERBAHÇE 91-69 BELLONA KAYSERİ

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 6.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol, deplasmanda Fenerbahçe’ye konuk oldu. Karşılaşma 91-69 Fenerbahçe’nin üstünlüğü ile sona ererken Bellona Kayseri bu karşılaşmayla ligde 6’da 0 yapmış oldu.

Kadınlar Basketbol Süper Lig’inde sezona kötü bir başlangıç yapan ve oynadığı müsabakalarda istediği sonuçları alamayan Bellona Kayseri Basketbol ligin 6.haftasında deplasmanda Fenerbahçe’nin konuğu oldu.

Karşılaşmaya iyi başlayan ekip ev sahibi Fenerbahçe oldu. Daha maçın ilk dakikalarında uzun oyuncuların potada buldukları sayılarla aradaki farkı açmasını bildiler. İlk periyodu 20-15 önde kapatan Fenerbahçe’ye karşılık vermek isteyen Bellona Kayseri’de oyuncular, bir ara aradaki sayı farkını 1’e kadar indirme başarısı gösterseler de, rakibin tecrübeli isimleri potada buldukları sayılarla ilk yarıyı Fenerbahçe’nin 42-31 önde kapamasında önemli isim olmasını bildiler. Karşılaşmanın 3.periyodunda çok çekişmeli dakikalar oynansa da Fenerbahçe’de tecrübe ön plana çıktı ve Bellona Kayseri 64-55 gerideki skorla 3.periyodu tamamlamak zorunda kaldı. Son periyotta da istediğini ortaya koyamayan Bellona Kayseri Basketbol salondan 91-69 mağlup ayrılarak ligde 6’da 0 yapmış oldu.    

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nin 7.hafta karşılaşmasında Bellona Kayseri Basketbol-Orman Gençlik’i konuk edecek. Karşılaşma 31 Ekim 2020 Cumartesi günü Kadir Has Spor Salonu’nda saat 16.00’da başlayacak.



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı