BELLONA KAYSERİ, İLK MAÇTA MAĞLUP

BELLONA KAYSERİ, İLK MAÇTA MAĞLUP

BELLONA KAYSERİ 75-85 ÇKB YENİŞEHİR

Kadınlar Basketbol Süper Lig temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol, 2021-2022 sezonu ilk maçında sahasında konuk ettiği ÇBK Yenişehir Belediyespor’a 75-85 mağlup oldu.

Türkiye Kadınlar Basketbol Süper Lig’de zorlu bir sezona başlayan ve mali anlamada bir türlü belini doğrultamayan temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol ligin ilk hafta maçında salondan mağlubiyetle ayrıldı.

Kadir Has Spor Salonu’nda ÇBK Yenişehir Belediyespor’u konuk eden sarı-kırmızılılar rakibiyle başa baş mücadele etmesine karşın son anlarda hakem kararları nedeniyle maçı 10 sayı farkla mağlup tamamladı. Maçın ilk yarısını 33-41 geride tamamlayan temsilcimiz Bellona Kayseri Basketbol da oyuncular hakem kararları nedeniyle yaşanan saha içi olayları nedeniyle morallerini bozdular ve maçı 75-85'lik sonuçla mağlup olarak kapadılar.

Karşılaşma sonrasında hakem kararlarına isyan eden ve bu konuda kulübün sosyal medya hesabından bir paylaşım da bulunan Bellona Kayseri Basketbol Genel Menajeri Uğur Özden şöyle konuştu: “Ligin ilk haftasında ÇBK Yenişehir Belediyesi karşısında genç kadromuz ile çok iyi mücadele ettiğimiz maçın bitimine 5.32 dakika kala skor 68-72 iken aleyhimize çalınan basket faul kararının daha sonra sayı iptal/ kapama faulü olarak masaya gösterilmesine rağmen aleyhimize sezonun ilk haftasında yaşadığımız bu talihsiz olayda art niyet aramıyoruz. Ancak hakem arkadaşlarımızdan daha yüksek form ve dikkat ile maç yönetmelerini yapılan haklı itiraza dahi teknik faul çalmanın işleri daha da zorlaştırdığını anlamalarını istiyoruz. Maçı kazanan ÇBK Yenişehir Belediyesi takımını da tebrik ediyor, Avrupa kupasında ve ligde başarılar diliyoruz.”

Bellona Kayseri Basketbol, ligin 2. haftasında 24 Ekim 2021 Pazar günü deplasmanda Antalya 07 Basketbol takımına saat 14.00’da konuk olacak.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak