BELLONA KAYSERİ KADROSUNU TAMAMLADI

BELLONA KAYSERİ KADROSUNU TAMAMLADI

İKİ AMERİKALI OYUNCU GELDİ VE SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇTİ

Bellona Kayseri Basketbol, Amerika’dan gelen iki oyuncusu ile kadrosunu tamamladı. Gemelos ve Kiki Kayseri’ye geldi ve sağlık kontrolünden geçti.

Kadınlar Basketbol Süper Ligi’nde mücadele eden Bellona Kayseri Basketbol, Amerika’da Woman NBA’de oynanan oyuncularının da takıma katılmasıyla kadrosunu tamamladı.

Gemelos ve Kiki Kayseri’ye geldi. Memorial Kayseri Hastanesi’nde sağlık kontrollerine katılan oyunlar, dahiliye, kulak-burun-boğaz, kardiyoloji ve EKG, EFOR testinden geçerek sağlık kontrolünü tamamladı.

Kontrollerin ardından açıklamalarda bulunan Gemelos, şöyle dedi: “Türkiye’ye ilk kez geldim. Kesinlikle benim için büyük bir tecrübe olacak. Daha önce beni hiçbir takım böyle karşılaşmadı. Çok güzel ve temiz bir şehriniz var. Aynı zamanda insanları çok sıcakkanlı. Bize dün çiçek getirdiler. Akşam yemeğine götürdüler. Burada olduğum için mutluyum ve heyecanlıyım. Türkiye ligi hakkında bilgim var. Bu lige oynamak herkesin rüyasıdır. Deniz aşırı ülkelerin içinde en çok dikkat çeken ligin Türkiye’de olduğunu biliyorum.”

Bir diğer transfer Kiki ise şunları kaydetti: “Harris de burada oynuyor. Birkaç maç izlemiştim. Harris ile kolejden beri birlikteyiz. Sahaya çıkıp en iyi şekilde oynayacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı