Bellona Kayseri’de genel kurul 16 Şubat’ta

Bellona Kayseri’de genel kurul 16 Şubat’ta

Yeni yönetim belli olacak

Bellona Kayseri Basketbol’da ertelenen genel kurulun 16 Şubat tarihinde gerçekleştirileceği ifade edildi. Geçtiğimiz hafta yapılması gereken ancak yeterli çoğunluk sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelenen genel kurulun 16 Şubat 2022 Çarşamba günü yapılacağı belirtildi.

2021-2022 sezonunda sıkıntılar yaşayan ve bu sıkıntılardan kurtulmak için yönetim değişikliğine giden Bellona Kayseri Basketbol’da geri sayım başladı. Bu sezon istediği sonuçlara bir türlü ulaşamayan ve kayıplar yaşayan Bellona Kayseri’de süreç devam ederken, yönetim konusunda da çalışmalar yapılıyor. Mali problemleri aşma konusunda belirli çalışmalar yapılsa da, olağan genel kurul tarihinde çoğunluğun toplanamaması nedeniyle ertelenen genel kurulun 16 Şubat’ta gerçekleştirileceği ifade edildi.

Büyükşehir ve Melikgazi belediyelerinin ortak çalışması ile mali konudaki sıkıntıların aşılmaya çalışıldığı kulüpte, yeni dönem için oluşacak yönetim konusu da belirsizliğini koruyor. Daha önce direksiyonun başına geçen Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu’nun yeni oluşacak yönetim konusunda nasıl bir karar vereceği ise merak ediliyor.

Bellona Kayseri Basketbol’da geçen hafta yapılması planlanan ancak yeterli çoğunluk toplanamadığı için ertelenen genel kurulun 16 Şubat 2022 Çarşamba günü saat 11.00’de gerçekleştirileceği öğrenildi. Kulüp için yeni yönetiminde bu tarihe kadar belirleneceği gelen bilgiler arasında yer aldı.

Haber: Mustafa Gürbüz



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı