BELLONA KAYSERİ’DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI TEMSİLCİMİZDE İLK HEDEF AVRUPA MAÇLARINA HAZIR HALE GELMEK

BELLONA KAYSERİ’DE YENİ SEZON HAZIRLIKLARI BAŞLADI TEMSİLCİMİZDE İLK HEDEF AVRUPA MAÇLARINA HAZIR HALE GELMEK

 

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerden Bellona Kayseri Basketbol’da yeni sezon hazırlıkları başladı. Sarı-kırmızılı ekipte ilk hedef, eylül ayında oynanacak olan Avrupa maçlarına kadar hazır hale gelmek.

 

Kadınlar Basketbol Süper Lig ekiplerinden Bellona Kayseri Basketbol, çarşamba günü sağlık kontrolünden geçmişti. Temsilcimiz, perşembe günü ise sezon hazırlıklarına başladı. Baş Antrenör Ayhan Avcı gözetiminde çalışan oyuncular, ilk antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık testine tabii tutuldular.

 

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Sportif Direktör Ahmet Bozbey, şöyle dedi: “Türk oyuncularla sezonu açtık. Yabancı oyuncularımız Eylül ayının ilk günlerinde bize dahil olacak. Avrupa Ligi maçımızı 20 Eylül'de ön eleme maçı oynayacağız. Bu nedenle hızlı hareket etmemiz gerekiyor. Teknik - taktik antrenmanlar başlayacak. Daha sonra hazırlık maçlarımız olacak. Ankara, Adana gibi yerlerde hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz. Senelerdir yapığımız Erciyes Cup turnuvasını ligden 1 hafta önce yapmak istiyoruz. Taraftarımız başarıya alışkın. Taraftarımız uzun zaman sonra başarı istiyor. Bütçemiz dahilinde iyi bir kadro oluşturmaya çalıştık. İnşallah her şey güzel olur. İnşallah tribünler dolar ve alışık olduğumuz başarılı günleri görürüz.  Sponsor bulmakta zorlanıyoruz. Şehir dışından da sponsor bulmaya çalışıyoruz. Senelerdir taraftar bakımından rekor kırarak oynuyoruz. Avrupa Kupası'nda 11 bin 200 seyirci ile rekor kırmıştık. Lig'de ortalama 4 bin seyirci ile oynuyoruz ki bu rakam başta takımda yok. İnşallah destek artacak.”

 

Takımın yeni transferlerinden Derin Yaya ise şunları kaydetti: “Benim için yeni bir takım yeni bir heyecan. Burada da yeni hedefler var. Öncelikle Avrupa Ligi'nde ön elemeyi geçip gruplara kalmak istiyoruz. Daha sonra da lig başlayacak. Uzun bir maraton bizi bekliyor. Önümüzdeki 1 aylık zamanı sıkı çalışarak, hazır olmaya çalışacağız. Yabancılarımız da gelince tam takım olarak daha iyi çalışacağımızı düşünüyorum. Umarım hedeflerimize ulaşırız. Sakatlığın yaşanmadığı güzel ve başarılı bir sezon diliyorum.”

 



Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı