Bellona’nın Gençleri U16 Türkiye Şampiyonası’nda

Bellona’nın Gençleri U16 Türkiye Şampiyonası’nda

Bellona Kayseri Basketbol’un U16 Takımı, Basketbol U16 Türkiye Şampiyonası’na gidiyor. Şampiyonaya ilişkin açıklamalarda bulunan Alt Yapı Antrenörü Emin Süel, “Şampiyonaya favori olarak gidiyoruz” dedi.

Basketbol U16 Türkiye Şampiyonası, 9-15 Mayıs’ta İzmir’de gerçekleştirilecek. İlimizi şampiyonada Bellona Kayseri Basketbol temsil edecek.

Bölge Şampiyonası ve Anadolu Şampiyonası’ndan şampiyon olarak çıkan Bellona Kayseri Basketbol, Türkiye Şampiyonası’nın hazırlıklarını pazar günü sonlandıracak ve İzmir’e gidecek. Favori olarak şampiyonada yer alan olacak temsilcimiz, Türkiye Şampiyonu olmak istiyor.

Türkiye Şampiyonası’na ilişkin açıklamalarda bulunan Alt Yapı Sorumlusu Emin Süel, şöyle dedi: “U16 Türkiye Şampiyonası için Pazar günü yola çıkacağız. Buradan önce Bölge Şampiyonası ve Anadolu Şampiyonasında şampiyon olduk. Kulübümüz daha önce Birol Taşçı zamanında da u16 Türkiye Şampiyonasına gitmişti. Bu şampiyona son yıllarda iddialı olarak gittiğimiz ilk şampiyona olacak. Oraya Türkiye’nin en iyi 16 takımı gelecek. Türkiye genelinde basketbol alt yapısında Kayseri Basketbol konuşuluyor. Favori olarak gidiyoruz. Ağırlıkla 2006 – 2007 doğumluların oynadığı yaş grubunda biz 2007 ağırlıklı bir kadro ile mücadele edeceğiz. Sporcularımız ciddi bir şekilde emek veriyor. Kulübümüzde önceki senelerde hizmet veren alt yapı hocalarımızın da emeği çok. İlk etapta 8’li finale kalmak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti