BEM-BİR-SEN´Lİ KADINLAR

BEM-BİR-SEN´Lİ KADINLAR

MEHMETÇİKLER ÜŞÜMESİN DİYE ATKI VE BERE ÖRDÜLER?

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası -BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu üyelerin öncülüğünde  başlatılan  ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ kampanyası  dahilinde güç birliği yapan  Kayserili  kadınlar ?Zeytin Dalı´ harekatında  görev alan Mehmetçiklerimize   bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları  duygu yüklü mektuplar ve kete ? çörek ile  birlikte cepheye  gönderdiler.

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası -BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu üyelerin öncülüğünde  başlatılan  ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ kampanyası  dahilinde güç birliği yapan  Kayserili  kadınlar ?Zeytin Dalı´ harekatında  görev alan Mehmetçiklerimize   bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları  duygu yüklü mektuplarla birlikte cepheye  gönderdiler?.

BEM-BİR-SEN Kayseri Şubesi Kadınlar Komisyonu Başkanı Ayten Uzak Özsoy  öncülük ettikleri ve Kayserili kadınların sevgi ve şefkatlerini  katarak maharetlerini sergileyerek  ördükleri     bere, boyunluk ve atkı örüp, içine koydukları duygu yüklü mektuplar Kahraman Türk Ordusu´nun askerlerine gönderdiklerini belirterek şunları kaydetti:  "Cephedeki kahraman Mehmetçiğimize bu kış şartlarında üşümesinler diye anne eli değmiş gibi bir örgü kampanyası başlattık. Kampanyamızın sloganı ´Mehmetçik üşümesin, anneler üzülmesin´ oldu. Bem-Bir-Sen Kadınlar Komisyonunun öncülüğünde başlattığımız kampanyamıza Büro Memur-Sen´li ve Bayındır Memur-Sen´li kadınlarımız hatta sokakta duyan kadınlarımızda destek vererek bereler, boyunluklar ve atkılar ördük. Her bir ilmek sevgiyle, her bir ilmek dua ile örüldü. Mehmetçiğimiz anne eli sıcaklığında yesin, anne özlemini bir nebze olsun gidersin diye kete ve börekler yaptık. Bunların hepsi cepheye taşınan birere mermidir" 



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"