BERABERLİĞİN RAHMETİ, BİRLİKTELİĞİN BEREKETİ

BERABERLİĞİN RAHMETİ, BİRLİKTELİĞİN BEREKETİ

BAŞKAN ÇELİK, İLÇELERLE YAPTIĞI YATIRIM TOPLANTISINA KOCASİNAN VE MELİKGAZİ BELEDİYELERİ İLE DEVAM ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan ve Melikgazi Belediyeleri ile ayrı ayrı yatırım toplantısı yaptı. Kayseri´deki uyum kültürüne vurgu yapan Başkan Çelik, yapmış oldukları çalışmalarda beraberliğin rahmetini ve birlikteliğin bereketini gördüklerini söyledi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in Kocasinan Belediyesi ile yaptığı yatırım toplantısına Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ile Büyükşehir ve Kocasinan Belediyelerinin bürokratları katıldı. 

İlçe belediyeleri ile ayrı ayrı yapılan toplantılarda 2019´daki yerel seçimlere kadar yapılacak yatırımların ele alındığını ifade eden Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, ?Kayseri´de her zaman uyum kültüründen bahsederiz. Hep birlikte çalışıldığında işin bereketinin daha fazla olduğunu biliyoruz. Birlik ve beraberliğin getirdiği rahmet ve bereket ile şehrimiz benzer şehirlerden çok daha hızlı büyüyor. Toplantılarımızda ilçe belediyelerinin yapacakları işleri dinliyoruz ve bizden talep edecekleri projeleri değerlendiriyoruz. Birbirimizin yapacağımız işlerde nasıl destek olabileceğimizi ele alıyoruz. Bu toplantılarla yol haritamızı belirleyeceğiz? dedi.

ÇOLAKBAYRAKDAR: ?AYRIM YAPMADAN, YÜKÜ BİRLİKTE OMUZLUYORUZ?

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da belediyeler arasında ayrım yapmadan hep birlikte yükü omuzladıklarını belirterek, ?İnşallah Kayseri´nin tamamına hizmet etme yaklaşımı içerisinde 2018 yılında da el birliğiyle ve şehrin tamamına hizmet etme bilinciyle çalışmaya devam edeceğiz? diye konuştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Çelik, Kocasinan Belediyesi´nin ardından Melikgazi Belediyesi ile de bir yatırım toplantısı yaptı. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve belediye bürokratlarının katılımıyla yapılan toplantıya Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar da iştirak etti.

BÜYÜKKILIÇ:?UYUM, HİZMETİ İYİ NOKTALARA TAŞIYOR?

Kayseri´de belediyeler arasındaki birlikteliğe vurgu yapan Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, ?Gerek altyapı kuruluşlarımızda, gerekse mesai arkadaşlarımızda hiçbir zaman şu belediye ya da bu belediye ayrımı yapılmadı. Kendi ekibimiz gibi, rahatlıkla telefonu açıp isteklerimizi ilettik. Şehrimiz adına istediğimiz her konuda yardımcı oldular. Bunların hepsi bereket, huzur ve şehrimize güzel hizmetler getiriyor? dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de Kayseri´deki birlik ve beraberliğin mükemmel sonuçlar ortaya çıkarttığını vurguladı. Başka şehirlerde bu uyumun olmadığını, hatta bazı şehirlerde kavgalar nedeniyle işlerin kilitlenebildiğini ifade eden Başkan Çelik, ?Kayseri´de gerek belediyeler, gerekse yatırımcı kuruluşlar arasındaki uyum şehirdeki hizmeti çok daha ileri noktaya taşıyor? şeklinde konuştu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"