BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN

BERAT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN

SONSUZ AF FIRSATI ‘BERAAT GECESİ’ AK Parti Grup Başkanvekili ve Kayseri Milletvekili Mustafa Elitaş, Berat Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda “Berat Kandili, Müslümanların, sınırsız af ve merhamet sahibi Yüce Allah’a sığın

AK Parti Kayseri Milletvekili Dr. İsmail Tamer’de  Berat Kandili  mesajında "Rahmet ve Feyzin sağanak gibi yağdığı mübarek Berat Kandilini kutlamaktayız. Bu mukaddes geceyi en faydalı bir şekilde geçirme dileği ile tüm vatandaşlarımızın Berat Kandili'ni kutluyor, selam ve saygılarımı sunuyorum.” İfadelerini kullandı.

 

AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz, ise mesajında  "Berat gecesi, bilerek veya bilmeyerek işlenen hata ve günahlardan tövbe ederek, günahların kalplerde bıraktığı kirlilikten arınma, sıkılan ve bunalan ruhların Yüce Rabbimizin rahmetine ve mağfiretine ulaşması adına Müslümanların önüne açılmış bir fırsat kapısıdır. Bu gecenin, ülkemizin, İslâm âleminin birlik, dirlik ve beraberliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna, bütün müminlerin tövbe ve dualarının kabulü ile arınma ve affına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum." temennisinde bulundu. Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, sonsuz affa kavuşmak için geçilen büyük kapılardan birinin de Berat Gecesi olduğunu söyledi. 

 

MHP İl Başkanı Mete Eke Berat Kandilinin tövbe kapısından geçmek için güzel bir vesile olduğunu kaydederek , bu vesile ile Berat Kandilini tebrik eder, Başta şehrimiz olmak üzere, bu gecenin huzur ve sükûna, inanların affına vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ederim.”

 

Berat Gecesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Başkan Bekir Yıldız,” Rahmet mevsimi 3 aylar, Regaip'le ‘Hoş geldin’ diye karşılayıp Miraç’a yükselen insanlığı Berat Gecesi’nde sonsuz af fırsatlarıyla bezeyip Ramazan’a ve Kadir Gecesi’ne günahlardan arınmış olarak kavuşturacak. Yüce Yaratanın "Yok mu af dileyen, günahlarını bağışlayayım!" dediği, rızıkların paylaştırıldığı, yıllık kader programının belirlendiği bu özel geceyi iyi değerlendirip Ramazan’a Beratla girelim” temennisinde bulundu.

 

Türk Kızılıay’ı Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç’da “Şahsım ve yönetim kurulum adına Kayserili hemşerilerim ve tüm İslam aleminin berat kandilini tebrik ediyor, bu gecede yapılan duaların birlik ve beraberliğimizin güçlenmesine, insanlık aleminin barış ve huzuruna vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ediyorum." şeklinde konuştu.

Makine Mühendisleri Odası Kayseri Şube Başkanı Hakan Özcan,  da beraat kandili mesajında Aziz Milletimizin ve bütün İslâm Âleminin ve Berat Kandilini kutlar, bu gecede yapacağımız ibadet, dua ve yakarışların kabul olmasını Yüce Allah’tan niyaz ederim.” Dedi.

 



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı