BERBER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKA TÖRENİ

BERBER VE KUAFÖRLERE SERTİFİKA TÖRENİ

KONTROLLÜ ÇALIŞMA VE HİJYEN EĞİTİMİ

Berberler ve Kuaförlere yönelik kontrolü sosyal hayatta çalışma ve hijyen eğitimi sertifika töreni düzenlendi. Eğitimde konuşan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Amacımız esnafımızı akıllı şehir portalına ekleyip, denetimlerini sağlamak” değerlendirmesinde bulundu.

Kadir Has Kongre Merkezi’nde sosyal mesafe kurallarına uygun olarak gerçekleştirlen sertifika törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Alparslan ve ilimizde faaliyet gösteren kuaförler katıldı.

Etkinlikte katılımcılara seslenen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, el ele verilerek zorlu günlerin aşılacağını vurgulayarak“Sizleri buraya neden topladık neden bu çalışmaları yapıyoruz? Malumunuz en hassas bir kesim, berberler ve kuaförler. Özellikle bu kesimin hem kendisini koruması hem burada hizmet alacak kardeşlerimizi korumak amacı ile sizlerin bir eğitim sürecinden geçmesini, bu eğitim ile birlikte sertifika verilmesini, bu sertifikanın zaman zaman denetlenmesini, koşulları sürdürüyorsa devamına sürdüremiyorsa iptalinedir. Amacımız, bizim akıllı şehir portalinde sizin yer almanızı sağlamaktır. Büyükşehir’in akıllı şehir portalına girdiğinde şu cadde de şu sokakta kuaför var dolayısıyla bunlar denetim yapılmış ben orada gider rahatlıkla tıraşı yapılıp kuaför hizmeti verilecektir. Eğitimimize katılan tüm kardeşlerimize teşekkür ediyoruz. İnşallah el ele verip bu zorlu günleri atlatacağız” ifadesini kullandı.

Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Alparslan ise, “Büyükşehir Belediyemizin her zaman yanımızda oldu. Bugün saat 10.00-12.00, 13.00-15.00. İnşallah önümüzdeki günlerde de erkek berberlerimize eğitim vereceğiz. Buraya katılan herkese teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz diyorum” şeklinde kısa bir selamlama konuşması gerçekleştirdi.

Konuşmaların ardından Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Kayseri Berberler ve Kuaförler Odası Yönetim Kurulu Başkanı Rıfat Alparslan tarafından eğitime katılan kuaförlere sertifikaları takdim edildi.



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da