BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN AYAK SESLERİ

BEŞİKTAŞLI FUTBOLCULARIN AYAK SESLERİ

KAYSERİSPOR; ÖMER, VELİ VE ARAS´IN PEŞİNDE

NAKOULMA YENİDEN KAYSERİSPOR´A DÖNÜYOR
Kayserispor´da ikinci devrede güçlü bir yapı oluşturmaya çalışan yeni yönetim özellikle kamp yaptıkları yerin yanındaki otelde çalışmalarını yapan Beşiktaş´ın 3 futbolcusuna kancayı taktılar. Ömer, Veli ve Aras konusunda yöneticiler Beşiktaşlı yöneticilerle görüştüler.
Kayserispor´da yeni dönem öncesinde hazırlıklar tüm hızıyla devam ediyor. Eksik olan mevkiler için yeni transferler yapmak isteyen Kayserispor´da Sergen Yalçın´ın takımın başına geçmesiyle bu işler de hız kazandı. Antalya kampında Kayserispor´un yeni as başkanı olacak Mehmet Çakmak Uyar ile el sıkışan Sergen Yalçın, futbolcu takviyesinde ise yönetime bazı isimler verdi.
Özellikle yerli oyuncu konusunda Beşiktaş´ta top koşturan Veli Kavlak ve Ömer Şişmanoğlu ile anlaşmak isteyen sarı-kırmızlıların talebine Beşiktaş Başkanı Fikret Orman´ın sıcak baktığı iddia edildi. Ömer Şişmanoğlu konusunda diğer bir takımla takas düşüncesinin ön planda olduğunu fakat bunun gerçekleşmemesi halinde hem Ömer´in hem de Veli Kavlak´ın Kayserispor´da forma giyebileceğini belirten Başkan Orman´ın, ayrıca Aras Özbiliz içinde olumlu yanıt verdiği Antalya´dan gelen iddialar arasında yer aldı. Aras için herhangi bir bonservis bedeli istemeyecek olan Beşiktaş yönetiminin diğer iki futbolcu konusunda ise Kayserispor yönetiminin teklifine sıcak baktıkları ve birkaç gün içinde yanıt verebilecekleri de belirtildi.
Kayserispor´da yeni arayışlar devam ederken diğer yandan eski oyunculardan Nakoulma´da menajeri aracılığıyla Kayserispor´da yeni dönemde yer almak istediğini belirtti. Kayserispor´lu yöneticilerin de aynı teklif ile kendisine ulaştığını belirten Nakoulma´nın 1,5 yıllık sözleşme imzalayacağı ve kampa birkaç gün içinde katılacağı belirtildi. 



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak