BEYTÜŞŞEBAP VE ÖZVATAN ESKİ KAYMAKAMI GÜNTEPE

BEYTÜŞŞEBAP VE ÖZVATAN ESKİ KAYMAKAMI GÜNTEPE

FETÖ SORUŞTURMASI KAPSAMINDA GÖZALTINA ALINDI ?

FETÖ soruşturması kapsamında Beytüşşebap ve Özvatan eski Kaymakamı Kadir Güntepe ve bir süre önce açığa alınan Özvatan Kaymakamı Uğur Yıldırım Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı´nın FETÖ/PDY´nin ´Mülkiye Yapılanması´na yönelik başlattığı soruşturma kapsamında göz altına alınarak Tokat´a gönderildi?
Tokat Cumhuriyet Başsavcılığı´nın FETÖ/PDY´nin ?Mülkiye Yapılanması´na yönelik yürüttüğü soruşturma sürüyor. Soruşturma kapsamında daha önce Özvatan ve Beytüşşebap kaymakamlıklarını yürüten Amasya´nın Hamamözü Kaymakamı Kadir Güntepe´nin, örgütün gizli haberleşme programı ´ByLock´u kullandığı iddiası ile göz altına alındı? Kocasinan ilçesi sınırları içinde konuşlu bulunan Yakut Mahallesi´nde ikamet eden kayınvalidesine ait evde göz altına alınarak Tokat´a gönderilen Kadir Güntepe´nin yanı sıra; bir süre önce açığa alınan Özvatan İlçesi´nin mevcut Kaymakamı Uğur Yıldırım´ın da aynı soruşturma kapsamında göz altına alındığı da gelen haberler arasında?
Öte yandan İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında da Fethullahçı Terör Örgütü´nün şifreli haberleşme programı By-Lock kullanıcısı oldukları iddiası ile isimleri bildirilen 9 kişiye yönelik operasyon yapıldı. Kayseri Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin sabah saatlerinde yaptıkları baskında aralarında polis ve askerlerin bulunduğu Zülfikar A.Ö., Şafak C., Mehmet Ş., Mevlit D., Ali A., Hasan I., Salih E., Veysel B. ve Aydın T. gözaltına alındı. Eğitim ve Araştırma Hastanesi Adli Tabipliği´nde sağlık kontrolünden geçirilen FETÖ şüphelileri İstanbul´a gönderildi.



3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor

Kayseri’de bayram tedbirleri için 365 personel ile trafik denetlemesi yapıldı

Aranması olan 9 şahıs şok uygulama ile yakalandı

Suç makinesi firariler özel harekat destekli operasyonla yakalandı