BİLARDO´DA ERCİYES ETABI SONA ERDİ

BİLARDO´DA ERCİYES ETABI SONA ERDİ

SAYGINER ?DAHA BÜYÜK ORGANİZYONLARLA BULUŞACAĞIZ?

BİLARDOCULAR, ERCİYES VE KAYSERİ´DEN MEMNUN

Erciyes´te, açık hava sporlarının yanı sıra salon sporlarına da ev sahipliği yapıyor. Türkiye 3 Bant Bilardo Şampiyonası Erciyes Etabı birbirinden çekişmeli maçlarla devam ediyor. Önceli gün gerçekleştirilen açılış serenomisi öncesinde konuşan Dünya Şampiyonu Bilardoculardan Semih Saygıner, ?İnşallah daha büyük organizasyonlarda buluşuruz? dedi. Şampiyona´nın Erciyes etabı ise dün sona erdi.

Türkiye Üç Bant Bilardo Şampiyonası Erciyes Etabı´nın açılış töreni Erciyes Kardanadam Tesislerinde yapıldı. 81 ilden sporcunun katıldığı şampiyona, kıyasıya mücadelelerin yaşandığı maçlara sahne oldu.

Serenomi öncesi konuşan Dünya Şampiyonları´ndan Semih Saygıner şunları söyledi: ?1993 yılından son olarak Kayseri´ye gelmiştim. Bir de, reklam filmi çekimleri için Kayseri´ye geldim. Kayseri´nin çok değiştiğini gördüm. Kayseri belediyesinin bu işe destek vermesi, tabiki çok önemli. Belediyemizin verdiği destek sayesinde burada, Türkiye şampiyonasının bir ayağını gerçekleştiriyoruz. İnşallah birlikte daha büyük organizasyonlar yaparız. Kayseri´ye yeni geldim. Final gurubunda yarışıyorum. Henüz maç yapmadım. Anlatılanlardan duyduğum kadarıyla, herkes memnun. Sporcular burada iyi ağırlandıklarını söylüyorlar. Bu da, Kayseri belediyesinin başarısıdır. Genç arkadaşlarımın herşeyden önce spor yapmalarını öneririm. Bilardo bunlardan sadece bir tanesi. Bilardonun bir avantajı günlük alanlarda ulaşabileceğiniz bir spor dalı. Bilardo salonuna giderek, hemen oynamaya başlayabilirsiniz. Spor yapan insan, iyi insan olmaya namzettir. Bilardo oynayan insan, zihin gücünü daha iyi kullanabilen insandır.?

Türkiye Bilardo Şampiyonası Erciyes Etabı dün yapılan müsabakalarla sona erdi.

 



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı