BİLET DAĞITIM SİSTEMİ

BİLET DAĞITIM SİSTEMİ

- Biletal İç ve Dış Ticaret A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Yaşar Çelik, "Ulusal Bilet Dağıtım Projesi ile çağın ihtiyaçları ve gereklilikleri göz önünde bulundurularak seyahat hizmetlerinde ülkenin ufkunu genişletecek projeye adım atılmıştır. Projenin hedefi

Ülke nüfusunun genç ve dinamik bir yapıya sahip olması nedeniyle seyahat eden kişi sayısının oldukça fazla olduğunu söyleyen Çelik, "Bu seyahat eden kişilerin bilet ihtiyaçlarını karşılayabilmek için birden çok yere gitmesi gerekmekteydi. Seyahat edecek bir insanın seyahat biletini almak için kapı kapı dolaşması, insanların boşa zaman kaybetmesine neden olmaktaydı. 2008 yılında Tubitak desteğiyle başlatılan Ulusal Bilet Dağıtım Projesi ile çağımızın ihtiyaçları ve gereklilikleri göz önünde bulundurularak seyahat hizmetlerinde ülkemizin ufkunu genişletecek bir projeye adım atılmıştır. Projenin hedefi seyahat eden kişilerin bir tıkla bütün seyahat bileti ihtiyacını karşılayabilmesidir. Artık insanlar otogara gitmeden, havayolu ofislerini tek tek dolaşmadan bütün biletleri kıyaslayabilmekte ve en uygun ulaşım aracına, en uygun saat ve tarihte, en uygun fiyatla bilet satın alabilmektedir" dedi.

Çelik, projenin sahibi olan ve son kullanıcılara hizmet veren portalları, teknolojik altyapıyı ve destek hizmetlerini sağlayan Biletal A.Ş.'nin bugün www.biletall.com web sitesinden, 444 3 258 (444 E BLT) nolu çağrı merkezinden, 500’e yakın acenteden, mobil uygulamalardan (biletmatik,haritam vs.) ve yüzlerce acentesinin web sitesinden hizmet verdiğini kaydetti.

Çelik, "Biletall, Türkiye’de ürün sepetinde 50’den fazla şehirlerarası otobüs firmasının biletini, yüzlerce havayolu biletini bulunduran ilk ve tek bilet market olma özelliğini halen korumaktadır. www.biletall.com konusunda birçok ödüle layık görülmüştür. Proje ilk olarak 2008 yılında Capital ve Ekonomist dergilerinin ve Finansbank’ın düzenlemiş olduğu Anadolu Markaları isimli değerlendirmede hizmet sektöründe ikincilik ödülüne sahip olmuştur. Türkiye'nin en yaygın ve modern bilet satış ve dağıtım sisteminin kurucusu olan biletall.com, yurtiçi ve yurtdışında her türlü ulaşım hizmetleri ( şehirlerarası karayolu, havayolu, denizyolu, demiryolu) konusunda faaliyet gösteren yüzlerce firmanın biletlerini satmakta ve dağıtımını yapabilmektedir. www.biletall.com , sunduğu hizmetlerin çeşitlendirilmesi konusunda her zaman yenilikçi çalışmalar içindedir" ifadelerini kullandı.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”