BİLGENESİL OKULLARI ÖĞRENCİLERİ MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

BİLGENESİL OKULLARI  ÖĞRENCİLERİ  MEZUNİYET HEYECANI YAŞADI

Bilge Nesil Okulları 8. Sınıf öğrencileri düzenlenen etkinlikte mezuniyet heyecanı yaşadılar. Mezuniyet gecesinde öğrenciler hem beraber iftar açtılar hem de mezuniyet heyecanına ortak oldular.

Bilge Nesil Okulları 8. Sınıf öğrencileri düzenlenen etkinlikte mezuniyet heyecanı yaşadılar. Mezuniyet gecesinde öğrenciler hem beraber iftar açtılar hem de mezuniyet heyecanına ortak oldular. Öğrencilerin mezuniyet heyecanı gözlerinden okunurken, kendileri için hazırlanan gecede doyasıya eğlenme fırsatı yakaladılar.

Bilge Nesil Okulları 8. Sınıf öğrencileri için önümüzdeki hafta girecekleri Liseye Geçiş Sınavından önce bir mezuniyet töreni düzenlendi. Mezuniyet Törenine öğrenciler, veliler ve okul öğretmenlerinin ilgisi yoğundu. Gecede doyasıya eğlenen öğrenciler mezun olmanın verdiği hüznü ve mutluluğu aynı anda yaşadılar. Çocuklarının bu anlarını yaşatmak isteyen velilerse bol bol fotoğraf çektiler.

Mezuniyet töreninde konuşan Bilge Nesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, Mezuniyetten dolayı hüznü ve gururu aynı anda yaşadıklarını belirterek şunları kaydetti.

? Bir yılı daha tamamlamış bulunmaktayız ve bu bir yılın neticesinde mezuniyet gecemizde bir araya gelmiş bulunmaktayız. Hepimiz burada çocuklarımızın mezuniyet heyecanıyla beraber sevincini yaşamaktayız.  Rabbim yavrularımızın bahtlarını açık eylesin.  Bir yıl boyunca güzel anlar geçirdik, onlar bizim mefkûremiz haline geldi.   Çalışmalarında bizi ve öğretmen arkadaşlarımızı yormadılar umarım önümüzdeki hafta girecekleri sınavda başarılı olacaklardır.? Değerlendirmesinde bulundu.

Bilge Nesil Okulları Müdürü Yavuz Korkmaz ise konuşmasında ? İyisiyle kötüsüyle bir seneyi geride bıraktık. Öğrencilerimiz için önemli sınavlara hazırlandıkları yoğun bir yılı geride bıraktık. Burada süreç, sonuçtan daha önemliydi. Önümüzdeki hafta girecekleri sınavda sonuç ne olursa olsun öğrencilerimiz, öğretmenlerimizin rehberliğinde başarılı bir süreç geçirdiler. Bu dönemde velilerimiz farkında olsalar da olmasalar da önemli kazanımlar elde ettiler. Öğrenci olmayı, çalışmayı hayatlarına etki edecek önemli bir sınava hazırlanmanın ne demek olduğunu öğrendiler, önemli bir alt yapı oluşturdular. Liseyi geçtikleri zaman bu alt yapının ne kadar önemli olduğunu hissedecekler. Yoğun bir maratonda devam etmeleri öğrencilere dediğim gibi önemli kazanımlar sağladı. ? ifadelerini kullandı.

Gecenin sonunda ise mezuniyet pastasının kesilmesinin ardından öğrenciler keplerini atarak geceyi noktaladılar.



'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor