BİLGENESİL OKULLARI

BİLGENESİL OKULLARI

AFRİNLİ ÇOCUKLAR OKUSUN İSTİYOR?

İlimizde eğitim faaliyetlerini sürdüren Bilgenesil Okulları Afrinli çocukların eğitimlerine destek olmak amacı ile Afrin´deki bir okulun tadilatı yapılarak eğitime kazandırılacak. Yaklaşık 220 bin lira tutarında nakdi yardımı Afrin´de atıl durumda olan bir okulun tadilatının gerçekleştirip eğitime kazandırılarak 150 Türkmen çocuğa eğitimine devam edebilmelerine imkan sağlanacak?

Bilgenesil Okulları yönetimi gerçekleştirdikleri basın açılaması ile palnladıkları gönül köprüsü harekatını kamuoyu ile paylaştı?

Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel okul seminer salonunda medya mensuplarına konuya dair yaptığı yaptığı değerlendirmede "Bilgenesil Okulları olarak Afrin´deki Türkmen çocukları için okul binası onarımı ve donanımı okulumuz tarafından yaptırılacak. Bu sayede öğrencilerin eğitim hayatına katkı yapmayı umuyoruz." İfadesini kullandı?

Terör unsurlarından arınan bölgeye katkı sağlamayı amaçlayan Döngel, eğitimin herkesin hakkı olduğunu vurgulayıp , bu iş için yaklaşık olarak 220 bin Türk lirası tutarında nakdi kaynak ayrıldığını,projenin tamamlanmasının ardından 150 soydaş Türkmen çocuğun yeniden okullu olacağını müjdeledi?

Basın açıklamasının ardından medya mensupları ile fotoğraf çektirerek anı ölümsüleştiren Bilgenesil Okulları yönetimi projelerinin emsal teşkil etmesini ve bölgedeki diğer okulların onarılması için yeni eğitim gönüllülerinin bu kervana katılmasını temenni ettiler?



27 bin 570 öğrenciye "kırtasiye" desteği sağladı

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”