BİLGENESİL OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIR

BİLGENESİL OKULLARI YENİ DÖNEME HAZIR

DÖNGEL, “COVİD 19’A KARŞI TÜM ÖNEMLER ALINDI”

Ülkemizde yeni dönemde yüz yüze eğitim ve öğretim için 12 Ekim’de ilkokullarda tüm sınıflarda başlangıç yapılacak. Bilgenesil Okulları da bu dönemde yaptığı çalışma ile TSE’den ‘Okulum Temiz’ belgesi alarak yeni dönem için hazırlıklarını tamamlayarak öğrencilerini beklemeye başladı.

Bilgenesil Okulları ilkokulun tüm sınıflarında başlayacak olan yüz yüze eğitim ve öğretim için tüm hazırlıklarını tamamladı. Yapılan çalışmalarla TSE’den ‘Okulum Temiz’ belgesini alan Bilgenesil Okulları yeni dönem için öğrencilerini beklemeye başladı.

Eğitim ve öğretimde farklı bir çalışma metodu uyguladıklarını belirten Bilgenesil Okulları Koordinatörü Ülkü Döngel, yeni dönemde Covid 19’a karşı tüm tedbirleri aldıklarını ve sadece eğitim-öğretim değil yeni başlangıçta her alanda güvenli olduklarının altını çizerek şöyle dedi: “Yeni eğitim yılı için değişik bir dönem yaşıyoruz biliyorsunuz Pandemi dolayısıyla. Devletin biz Covid 19 koruma önlemleri doğrultusunda bütün tedbirlerini dikkate alarak okulumuzun bütün birimlerini, işte dersliklerden tutunda sınıflara, yemekhaneden okul koridoruna kadar tüm her yeri titizlikle hazır hale getirdik. TSE tarafından belirlenen kişiler tarafından denetlememiz yapıldı ve gerek evraklarımız, gerekse de okulumuzun fiziki yapısı tamamen uygun hale getirildi ve TSE’den ‘Okulum Temiz’ belgesini aldık. Bilgenesil Okulları olarak öğrencilerimiz de, velilerimiz de bu durumdan tamamen memnuniyet yaşıyorlar. Güvenli bir şekilde eğitimler devam edecek. 8.sınıflarımız destekleme ve yetiştirme kurslarımız tamamen yüz yüze eğitimimiz devam ediyor. Aynı durum birinci sınıflarımızda ve anasınıflarımızda da güvenli bir şekilde yüz yüze eğitimlerimiz devam ediyor.  Tabi ki 12 Ekim itibariyle, Bakanlığımızın bizlere tanımladığı şartlara göre okullarımız açılacak. İlkokul da eğitim tüm sınıflarda yüz yüze başlayacak. Biz güvenlik ve salgın riskini ortadan kaldırmak için çocuklarımızın teneffüs alanları da dahil olmak üzere her yerde gereken tedbirleri aldık. Nasıl bir işleyiş olacağı konusunda çalışmalarımızı yaptık ve farklı bir ders programı hazırladık. Bu konuları da velilerimize ilettik. 12 Ekim itibariyle yüz yüze eğitime tüm kademelerimizde güvenle başlamak ve çocuklarımızın neşeli kahkahalarını duymak dileğiyle tüm öğrencilerimize hayırlı olsun diliyorum” dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

'OSB Teknik Kampüsü' için imzalar atıldı

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor