BİLGENESİL OKULLARINDAN ‘GELECEĞE NEFES’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

BİLGENESİL OKULLARINDAN ‘GELECEĞE NEFES’ KAMPANYASINA TAM DESTEK

Bilgenesil Okulları da 220 öğrencisiyle 220 fidan dikerek destek verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan himayesinde başlatılan ve Tarım ve Orman Bakanlığı Orman Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen “Geleceğe Nefes” fidan dikme kampanyasına Bilgenesil Okulları da 220 öğrencisiyle 220 fidan dikerek destek verdi.

Türkiye’de saat 11.11’de eş zamanlı olarak gerçekleştirilen ağaç dikme kampanyası çerçevesinde, İçem fidanlığında bir araya gelen Bilgenesil Okulları 220 fidanı toprakla buluşturarak kampanyaya destek verdiler.

Etkinlikte haber ekibimize açıklamalarda bulunan Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel, öğrencilere tabiat ve ağaç sevgisi aşılayarak gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için burada olduklarını söylerken şunları kaydetti. ‘’Sayın Cumhurbaşkanımızın öncülüğünde Tarım ve Orman Bakanlığımızın organizasyonuyla 11 Milyon Fidan etkinliğine katılmak üzere İçem fidanlığında Bilgenesil Okulları olarak hazır bulunmaktayız. Tabi burada bulunuş sebebimizin ana gayesi çocuklarımıza tabiat sevgisini, ağaç sevgisini aşılamak ve gelecek nesillere daha yeşil bir Türkiye bırakmak için buradayız. Okulumuzdan 220 öğrencimizle 220 fidan dikeceğiz. ‘’

Fidan dikme etkinliği sırasında mikrofonlarımıza konuşan Bilgenesil Okulu öğrencileri ise doğayı korumak ve fidanlar dikerek ülkemizde yeşil alan kazandırmak üzere etkinliğe katıldıklarını söylerken etkinlikten dolayı mutlu olduklarını ifade ettiler.

Etkinlik, çok sayıda fidanın toprakla buluşturulmasının ardından İçem Vakfı’nın Bilgenesil Okulları Başkanı Hüseyin Döngel’e teşekkür plaketi takdimiyle sona erdi.



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı