BİLGENESİL´E, YURT DIŞINDAN ZİYARET!

BİLGENESİL´E, YURT DIŞINDAN ZİYARET!

LİTVANYA, ESTONYA VE LETONYA´DAN EĞİTİMCİLER, OKULUN SİSTEMİNİ İNCELEDİ

Bilgenesil Okulları´nın eğitim sistemi yurtdışında da adını duyurmaya başladı. Özgün ve Tematik okulculuk anlayışını eğitim camiasında uygulayan tek okul Bilgenesil´in Litvanya, Letonya ve Estonya´dan ziyaretçileri vardı.

Kayseri´de eğitim camiasına yeni bir nefes kazandıran ve uygulamış olduğu özgün ve tematik eğitim sistemini yaygınlaştıran Bilgenesil Okulları´nın yurtdışından misafirleri vardı. Kayseri´ye Erasmus Projesi kapsamında gelen ve buradaki bazı projeleri inceleyen eğitimciler bu çerçevede Bilgenesil Okulları´nda da incelemelerde bulundular.

Öğrenciler ve eğitimciler tarafından okulun bahçesinde karşılanan Litvanya, Letonya ve Estonya´dan gelen eğitimciler, okulda kısa bir gezinti yaptılar ve okulun eğitim çalışmalarını yerinde izlediler.

Ziyarette okul ve eğitim sistemi ile ilgili olarak okulun konferans salonunda bir sunum gerçekleştirildi. Yabancı dil konusunda atılım yapan okulda öğrenciler yurtdışlından gelen eğitimcilerle sohbet etme imkânı da buldular.

Ziyaret hakkında bilge veren Bilgenesil Okulları Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Döngel şunları söyledi: ?Misafirlerimiz Letonya, Litvanya ve Estonya´dan gelen öğretmen arkadaşlarımız. Kayseri Merkez Endüstri Meslek Lisesi´nin Erasmus Projesi kapsamında ürettikleri bir elektrikli arabayı ziyaret etmek, görmek için geldiler. Misafirlerimiz 3 gündür Kayseri de kalıyorlar. Bizde misafirlerimizi okulumuz da ağırlamak istedik.  Kendilerinin ülkelerindeki eğitim sistemi ile alakalı da görüş alışverişinde bulunmak amacı ile misafirlerimizi okulumuza davet ettik. Bizi kırmayıp geldikleri için teşekkür ediyorum.?

Haber: Mustafa Gürbüz



Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı