Bimeks Kayseri`de ikinci mağazasını açtı

Bimeks Kayseri`de ikinci mağazasını açtı

BYZ Garage AVM`de açtı.

HABERİ İZLE

Teknoloji perakendecisi Bimeks, Kayseri`deki ikinci mağazasını BYZ Garage AVM`de açtı. Tüm Kayseri`nin günler öncesinden beklediği ve sabah saatlerinde tüm AVM`yi dolduran kalabalık ile birlikte açılan mağazada izdiham olmaması için alınan önlemler iki katına çıkarıldı. 500 metrekarelik bir satış alanına sahip olan mağazada beyaz eşyadan küçük ev aletlerine, tüketici elektroniğinden cep telefonlarına kadar geniş bir ürün grubu yer alıyor.

Türkiye`nin ilk teknoloji perakendecisi Bimeks, 25`inci yılında yeni mağaza açılışlarına devam ediyor. En yeni teknoloji ürünlerini, tüm dünya ile aynı anda, en avantajlı fiyat ve cazip ödeme seçenekleriyle tüketiciye sunan Bimeks`in Kayseri`deki ikinci mağazası, 4 Nisan Cumartesi günü saat 10:00`da, Kayseri Otogarı karşısındaki BYZ Garage AVM`de açıldı. Bimeks`in özgün franchise sistemi biMio (Bimeks Mağaza İş Ortaklığı) girişimi olan mağazanın açılışına Bimeks yöneticileri, franchise iş ortağı ve Bimeks`in geleneksel açılış indirimlerinden faydalanmak isteyen Kayserili vatandaşlar katıldı.

Mağaza açılışında konuşan Bimeks İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Arif Bayraktar, Kayseri`de tüketicinin Bimeks`e yoğun ilgi ve sevgi gösterdiğini, Bimeks olarak da tüketicinin bu ilgisine, şehrin gözde mekanlarından BYZ Garage AVM`de ikinci bir mağaza açarak karşılık vermeye çalıştıklarını söyledi. Konuşmasında, Bimeks`in geçtiğimiz haftalarda uygulamaya soktuğu kefilsiz, senetsiz, kredi kartsız ödeme sistemi biimza`ya (PayTrust) da değinen Bayraktar, bu sistemle müşterilerin 15.000 TL`ye varan miktarda alışverişlerini 24 aya kadar taksitlendirebildiğini belirtti. Sistemin en büyük avantajlarından birinin de; müşteriye borç ödeme sigortası yapması olduğunu vurgulayan Arif Bayraktar, bu sayede müşterilerin kendileri ve yakınları için borç endişesi yaşamadıklarını ifade etti. Biimza sistemi tüketiciyi ölüm, sürekli sakatlık, istem dışı işsizlik, maaş farkından doğan finansal yetersizlik , kritik hastalık gibi durumlara karşı Borç Ödeme Sigortası Genel Şartları çerçevesinde sigortalıyor.

Bimeks her mağaza açılışında olduğu gibi Kayseri BYZ Garage AVM mağazasının açılışında da birbirinden cazip fiyatlar içeren bir açılış kampanyası hazırladı. 19 Nisan 2015 tarihine kadar geçerli olan kampanyadan bazı cazip fiyatlar şöyle:

iPhone 6 (16GB) 2499 TL yerine 2199 TL

Samsung 48H6290 121 Ekran 3D LED TV 2399 TL yerine 1649 TL

Sony PS3 Super Slim (12GB) 749 TL yerine 649 TL

Lenovo G5070 59-431739 dizüstü 1403 TL yerine 999 TL

iPad mini 16 GB (3G) 1049 TL yerine 699 TL

Samsung WF0700NCW çamaşır makinesi 899 TL yerine 699 TL

Vestel BME-M201 W bulaşık makinesi 584 TL yerine 499 TL



KVKK’da ‘arka kapı’ uyarısı

Büyükşehir KAYMEK’ten ‘Projen ile Gel Robotik Kodlama Atöylesi’

Talas, teknoloji takımları kuruyor

Denizlerin güvenliği yerli teknolojiye emanet

Bootcamp Erciyes başvuruları başladı

Bu malak diğerlerinden çok farklı

Üniversitelilerin İHA’sı ‘Cenker’ göz dolduruyor

Büyükşehir’in parçalı güneş tutulması canlı yayınını 202 bin kişi izledi

Kayseri Bilim Merkezi "güneş tutulması" heyecanını canlı yayınladı

Parçalı güneş tutulması, ERÜ’de teleskoplarla izledi

Kayseri’de ‘Savunma Sanayii Sempozyumu ve Sergisi’

Kapadokya Uluslararası IP Günleri etkinliğinin 7’incisi düzenlendi

Melikgazi’nin destek olduğu takımlar TEKNOFEST’te Kayseri’nin gururu oldu

Instagram'a 404 milyon euro para cezası

Bu da Kayseri’nin elektrikli otomobili: ‘Voltacar’

Tarımsal İnsansız Kara Aracı ile TEKNOFEST’te finale kaldı