?BİR-BİR´LERİNİ YENEMEDİLER

?BİR-BİR´LERİNİ YENEMEDİLER

KAYSERİSPOR 1-1 SİVASSPOR

Kayserispor, Süper Lig´in 21.hafta karşılaşmasında taraftarı önünde Sivasspor´u konuk etti. İlk yarısı golsüz eşitlikle tamamlanan karşılaşma 1-1´lik beraberlikle sonuçlandı.

Süper Lig´in 21.hafta mücadelesinde Kayserispor, Sivasspor´u sahasında konuk etti. Sezonun ilk yarısında Sivas´ta oynanan maçı 2-0 kazanan Kayserispor olmuştu. Kayserispor sahasındaki karşılaşmayı ise 1-0 geriye düştükten sonra 1-1 berabere kalarak tamamladı.

Kadir Has Stadyumu´nda oynanan karşılaşma öncesinde Afrin´deki Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında görevleri sırasında şehit olan kahraman askerlerimiz anısına 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi. Kayserispor siyah kol bandı ile oyuna başladı. 17. dakikada ceza sahası içerisinde topla buluşan Sivassporlu Bıfouma´nın vuruşunda meşin yuvarlak direğin yanından dışarı gitti. 35. dakikada Lopes´in ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Umut Bulut, müsait pozisyonda topa dokunamadı. 37. dakikada Güray Vural´ın sol kanattan açtığı ortada meşin yuvarlağı kaleci Tolgahan yumruklayarak uzaklaştırdı. 43. dakikada sol kanattan Atila Turan´ın pasında ceza sahasında topla buluşan kaptan Umut Bulut´un aşırtma vuruşunda top az farkla arka direğin yanından auta çıktı. İlk 45 dakikada her iki takım adına da gol sesi yükselmedi ve taraflar devre arasına golsüz eşitlikle girdiler.

İkinci 45 dakikaya başlayan taraf Sivasspor oldu. İlk yarıya oranla Sivasspor, ikinci yarının ilk dakikalarında daha etkili ataklar geliştirme çabasına girdi. 53.dakikada kazanılan serbest vuruşu kullanan Robinho, Kayserispor kalesini tam karşıdan gören bir noktadan düzgün vuruşla topu ağlarla buluşturmayı başardı. Bu golle birlikte Sivasspor, Kayserispor deplasmanında 1-0 öne geçti. Golden yaklaşık 14 dakika sonra kronometreler, 67´i gösterdiğinde ise sahneye Kayserispor´un kaptanı Umut Bulut çıktı. Badji´nin sağ kanattan ceza sahasına yaptığı ortada top savunmanın üzerinden sekti ve Umut Bulut´un önünde kaldı. Topu iyi takip eden Umut Bulut, düzgün bir vuruşla golünü kaydetti ve skoru 1-1´e taşıyan isim oldu. 89. dakikada Deniz Türüç´ün köşe atışında penaltı noktası üzerinde Şamil Çinaz´ın vuruşunda top az farkla dışarı çıktı. Karşılaşmanın sonuna 4 dakikalık uzatma süresi eklendi ancak bu süre zarfında da gol sesi çıkmayınca Kayserispor, sahasında konuk ettiği Sivasspor ile 1-1 berabere kalarak puanları paylaştı.

Haber: MUSTAFA GÜRBÜZ



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak