BİR SUÇ ÖRGÜTÜ DAHA ÇÖKERTİLDİ !

BİR SUÇ ÖRGÜTÜ DAHA ÇÖKERTİLDİ !

10 ZANLI GÖZALTINDA, 3´Ü FİRARİ ?

Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatı ile harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gerçekleştirilen soruşturma kapsamında suçtan elde edilen mal varlığının aklanması, tehdit, yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarını işledikleri tespit edilen 13 zanlıdan 10´u gözaltına alınırken, 3´ünün aranmasına devam edildiği öğrenildi? Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramada ise çok sayıda suç aleti ele geçirildiği belirtildi?
Cumhuriyet Başsavcılığı´nın talimatı ile harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinde yürütülen soruşturma kapsamında soruşturma kapsamında suçtan elde edilen mal varlığının aklanması, tehdit, yağma ve nitelikli dolandırıcılık suçlarını işledikleri tespit edilen R. Ç., A. D. Ç., V. İ., M. İ., M. A., H. Y., M. Ö., M. K., A. İ. Ç., N. N. Ç. İsimli zanlılar yakalanarak göz altına alınırken A. D., A. Ç., A. D. isimli zanlıları aranmasına ise devem ediliyor?
Emniyet kaynaklarından elde edilen bilgilere göre zanlıların ikamet ve adreslerinde yapılan aramalarda, 3´ü ruhsatsız olmak üzere, 8 tabanca, 10 av tüfeği, 11 şarjör, 1 kuru sıkı tabanca, bu tabancaya ait şarjör, toplam değişik çaplarda 545 fişek, 15 delici kesici alet, 3 cop şeklinde sopa, 1 sahte sürücü sürücü belgesi ile yüklü miktarda çek ve senet ele geçirildiği öğrenildi?
Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürü Mustafa Işık konu ile ilgili olarak gazetemize yaptığı değerlendirmede zanlıların sorgusunun sürdüğünü, firari durumdaki zanlıları yakalanması için arama yakalama çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti?
HABER MERKEZİ?



Cinsel saldırıdan cezası bulunan şahıs polisten kaçamadı

İş yeri kurşunlandı

Tır devrildi, içecekler yola savruldu

Zehirlenen öğrencilerle ilgilenmek yerine, basın mensuplarına saldırdılar

Uyuşturucu operasyonları: 21 tutuklama

Terör soruşturmalarında 16 kişiye işlem yapıldı

Polis kaçakçılara göz açtırmıyor

Kazada yaralanan genç kız hayatını kaybetti

Otobüsle uyuşturucu sokmaya çalışanlar yakalandı

Operasyonda lav silahı ele geçirildi

İstemeye gittiği kızın abisini vurdu

Araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı

Kaçak silah ticareti yapan şahıs kaçamadı

Firari emniyet müdürü gizli geçitten kaçarken yakalandı

5 DEAŞ’lı yakalandı

Çalıntı otomobilden uyuşturucu ele geçirildi