BİR YİĞİT DAHA HAKK´A UĞURLANDI!

BİR YİĞİT DAHA HAKK´A UĞURLANDI!

ÜSTTEĞMEN TARIK KOÇOĞLU´UN BABA HASRETİ SONA ERDİ ...

Türk Silahlı Kuvvetleri´nin Suriye topraklarında sürdürdüğü ?Fırat Kalkanı Harekatı´ esnasında El - Bab bölgesinde terör örgütü mensupları tarafından geçekleştirilen saldırı sonucu şehadet şerbeti içen Piyade Üstteğmen Tarık Koçoğlu babasının yanı başında toprağa verildi. Uzun zaman önce babasını kaybeden ve yılardır baba özlemi çeken şehit üsteğmen babasına kavuşurken geride gözü yaşlı bir anne ve iki kardeş bıraktı?

Suriye topraklarında devam eden Fırat Kalkanı Harekatı´nın sürdüğü El Bab´daki operasyonda, el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Üsteğmen Tarık Koçoğlu´nun cenazesi sabah saatlerinde Gaziantep´de gerçekleştirilen askeri törenin ardında ilimize getirildi.
Uzun yıllar önce eşini kaybeden ve üç oğlunu güç şartlarda yetim olarak büyüten anne Mesude Koçoğlu yanında kaldığı ve henüz bekar olan üsteğmen oğlunun cenazesi ile birlikte Gaziantep´den ilimize birlikte döndü.
Şehit üsteğmenin Hisarcık Mahallesi´nde bulunan baba evi, yakınlarının ve komşularının akınına uğrarken Melikgazi Belediyesi ekipleri, şehidin babasının evine Türk bayrağı asıp, taziye çadırı kurdu. Şehit Üsteğmen Koçoğlu´nun naaşı cenaze namazının kılınacağı Kalemkırdı Cami´ne getirildi. Camii bahçesinde oğlunun tabutuna sarılarak göz yaşı döken anne Maksude Koçoğlu, ?Sen beni hiç üzmedin, rabbim de seni hiç üzmeyecek aslanım? diye iç çektikten sonra ağlamaktan vazgeçip şehit oğlunun fotoğrafına bakarak ?Ağlamıyorum, o hep bana selam verirdi. Ben de ona selam vereceğim? diyerek asker selamı verdi.
El ? Bab şehidi Üsteğmen Tarık Koçoğlu´nun İl Müftüsü Şahin Güven tarafından kıldırılan cenaze namazına Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Vali Süleyman Kamçı, belediye başkanları, kurum kuruluş müdürleri, askeri erkan, emniyet personeli, şehidin ailesi, yakınları ve vatandaşlar iştirak etti.
Şehit Üsteğmen Koçoğlu´nun naaşı cenaze namazının ardından Hisarcık Mahallesi mezarlığına sevk edildi. Burada yıllar önce kaybettiği babasını mezarının yanına defnedilen Şehit Üsteğmen Tarık Koçoğlu´nun yıllardır süren baba özlemi sona ererken, geride kalanlar bir yiğidi daha kara toprağa vermiş olmanın hüznü ile mezarlığı terk ettiler. Ateş yine düştüğü yeri yaktı. Gözü yaşlı şehit annesi oğlunun mürüvetini görmek için uygun gelin adayı bakarken apansız gelen şehadet haberi ve evlat acısı ile taziyeleri kabul edip dimdik ?Vatan Sağolsun ? demeyi ihmal etmedi.
HABER: C.ÜSTEN

 



Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da