BİR ÇİÇEKLE, BAHAR MI GELDİ SANDIN?

BİR ÇİÇEKLE, BAHAR MI GELDİ SANDIN?

Spor Toto Süper Lig’in 6.haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelen Kayserispor, mücadeleden 4-0 mağlup ayrılarak 6 haftalık periyotta 4.mağlubiyetini aldı.

Spor Toto Süper Lig’de kötü günler geçiren sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor, ligin 6.haftasında, Ankara 19 Mayıs Stadı’nda Gençlerbirliği ile karşı karşıya geldi. Mücadelede oldukça vasat bir görüntü çizen sarı-kırmızılılar sahadan farklı yenilgiyle ayrılarak taraftarlarını yine kahretti.

 

Mücadelenin ilk dakikalarında karşılıklı olarak gerçekleşen ataklarda her iki takımda gol yollarında başarılı olmadılar. 20.dakikada sol tarafta topla buluşan Tosic'in, ortaladığı meşin yuvarlak savunmaya çarparak kaleye yöneldi ancak topu kaleci Ertuğrul direk dibinde kontrol etti. Karşılaşmada 26.dakikaya gelindiğinde, kazanılan köşe vuruşunu sol taraftan Hurşut kullandı. Bu oyuncunun ceza alanına gönderdiği meşin yuvarlağı savunma uzaklaştıramayınca Sırp oyuncu Petrovic, gelişine sert vuruşla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu ve Gençlerbirliği bu golle 1-0 öne geçti. 32. Dakikada yine Hurşut'un ceza sahasında Khizanishvili tarafından düşürüldüğü pozisyonda hakem Hüseyin Göçek penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını kullanan Armin Zec, farkı ikiye çıkaran golü kaydetti. Karşılıklı ataklarla geçen mücadelenin ilk yarısını Gençlerbirliği 2-0 önde tamamladı.

 

GENÇLERBİRLİĞİ 4-0 KAYSERİSPOR

 

İkinci yarıya Biseswar’ı çıkarıp Ümit Milli Takım oyuncusu Sefa Yılmaz’ı oyuna alarak başlayan sarı-kırmızılılar, buldukları pozisyonları değerlendiremezken, kalesinde de ciddi tehlikeler atlattı. Karşılaşmada 74.dakikada kazanılan serbest vuruşu paslaşarak kullanan Başkent ekibinde, önüne açılan topa oldukça sert ve düzgün vuran Azofeifa, Ertuğrul’un koruduğu kaleyi 3.kez sarstı ve Ankara temsilcisini Kayserispor önünde 3-0 öne geçirdi. Bu golden sonra oyun disiplininden iyice kopan sarı-kırmızılı temsilcimiz kalesinde birçok gol pozisyonu daha gördü. Nitekim dakikalar 90’ı gösterdiğinde oyuna sonradan giren Jimmy Durmaz, Kayserispor kalecisi Ertuğrul’u da geçerek meşin yuvarlağı ağlara gönderdi ve maçın skorunu 4-0 olarak tayin etti.

 

Bu sonuçla Gençlerbirliği 6 olan puanını 9’a yükseltirken, sarı-kırmızılı temsilcimiz Kayserispor 4 puanda kaldı. Öte yandan Kayserispor, bu maçta yediği 4 golle, ligde yediği gol sayısını 14’e yükselterek ligin en fazla gol yiyen takımı unvanını aldı. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı